Mήπως να χώριζες; Τρία σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το πάρεις απόφαση

Mήπως να χώριζες; Τρία σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το πάρεις απόφαση

Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!

Θα μου πεις τώρα τι μας λες κι εσύ για χωρισμούς μέσα στο κατακαλόκαιροι κυρία μου; Κι όμως, ακριβώς επειδή είναι καλοκαίρι-με Covid 19 μεν αλλά καλοκαίρι-ίσως ο χωρισμός να βιώνεται πιο ήπια από το να ήταν βαρυχειμωνιά και δη σε καραντίνα! Τελοσπάντων, οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ακόμα και όταν βαθιά μέσα σου γνωρίζεις ότι είναι μονόδρομος. Ο άνθρωπος αγαπάει την ρουτίνα και τη συνήθεια, και οτιδήποτε έρχεται να την ταρακουνήσει, σίγουρα δεν είναι ευπρόσδεκτο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημάδια που δεν θα πρέπει να αγνοείς.

Και όταν λέω σημάδια, εννοώ περισσότερο σκέψεις. Σκέψεις που δεν έκανες στην αρχή της σχέσης ή έστω σε περιόδους που αισθανόσουν όμορφα. Και τις σκέψεις αυτές δε θα πρέπει να τις βάζεις ποτέ στο πίσω μέρος του μυαλού σου, γιατί δεν είναι ποτέ ανούσιες και αβάσιμες. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τρία σημάδια, που φανερώνουν ότι μάλλον ήρθε η ώρα να τελειώσεις αυτήν τη σχέση.

1. Όταν είσαι πάντα εσύ αυτή που κάνει θυσίες και ποτέ εκείνος. Δεν είναι θέμα θυσίας. Είναι θέμα ότι δεν ενδιαφέρεται για το τι έχεις κι εσύ ανάγκη. Λυπάμαι αλλά κάτι τέτοια περιστατικά καλό είναι να αντιμετωπίζονται. Καμιά φορά και δραστικά.

2. Όταν σταματούν τα κοινά σας σχέδια, και αρχίζουν τα ξεχωριστά. Ναι, ήρθε η ώρα!

3. Όταν σε ενοχλεί περισσότερο να βιώσεις ένα χωρισμό-ως χωρισμό και μόνο-παρά ότι θα χάσεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Διάβασε ακόμη:

Nιώθεις άβολα με μαγιό; 5 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις

Διακοπές με τον καλό σου: 4 τραγικά πράγματα που κορόιδευες (αλλά τώρα κάνεις)