Προετοιμάσου: Πιθανότατα να δεχτείς μήνυμα από τον πρώην σου μέσα στις επόμενες μέρες

Προετοιμάσου: Πιθανότατα να δεχτείς μήνυμα από τον πρώην σου μέσα στις επόμενες μέρες

Και σου εξηγώ τον λόγο!

Χριστούγεννα, καραντίνα, πανδημία, όλα κλειστά, μετακινήσεις με μηνύματα, click away. Σε μία χρονιά που όλα πηγαίνουν λάθος, είναι δυνατόν στην εκπνοή της να σου προσφέρει έστω και λίγη χαρά; Κι όμως φίλη μου, πάντα στο τέλος του τούνελ υπάρχει λίγο φως και ίσως ήρθε η μεγάλη στιγμή να το δεις.

Θυμάσαι που χώρισες με τον καλό σου και ήσουν στα πατώματα και πίστευες ότι η ζωή σου τελείωσε, πιθανότατα γιατί δεν ήξερες τι θα μας κάνει το 2020; Ε λοιπόν σε πληροφορώ, ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα, το θέμα του πρώην, όχι του 2020, να διορθωθεί σύντομα. Και τι εννοώ με αυτό;

Σύμφωνα με δική μου προσωπική έρευνα, ναι μάλιστα, οι επόμενες ημέρες, είναι οι πιο «επικίνδυνες» για να δεχτείς μήνυμα από τον πρώην σου. Ναι αυτόν που σου ζήτησε να χωρίσετε. Η στιγμή είναι η πλέον κατάλληλη, μιας και στην κλασική μελαγχολία των γιορτών, φέτος έχει προστεθεί και η μελαγχολία της πανδημίας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, ειδικά σε περίπτωση που είσαι και single, είναι τουλάχιστον εκρηκτικός. Και τι συμβαίνει όταν έχουμε εκρήξεις; Έχουμε και καταστροφές.

giphy 1

Στην προκειμένη βέβαια, είναι στο χέρι σου, αν όλο αυτό θα οδηγήσει σε καταστροφή ή σε μία νέα αρχή, με δύο ανθρώπους πρόθυμους να κάνουν τα πάντα για να λειτουργήσει αυτή η σχέση.

Με λίγα λόγια, μην παραξενευτείς καθόλου αν μέσα στις επόμενες ημέρες δεχτείς τρυφερό και νοσταλγικό μήνυμα από τον πρώην σου. Το θέμα στην προκειμένη είναι ο τρόπος με τον οποίο εσύ θα το διαχειριστείς όλο αυτό.