Οργανωθείτε!

Οργανωθείτε!

Τον βλέπετε μόνο κάποια Σαββατοκύριακα, γι' αυτό φροντίστε τουλάχιστον στο χρόνο που θα περάσετε μαζί του να είναι όλα τέλεια.

Τι συμβαίνει όταν ξαφνικά βρίσκεστε μακριά από το σύντροφό σας; Οι σχέσεις εξ' αποστάσεως δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και οι πιθανότητες να προκύψουν στη ζωή μας είναι εξαιρετικά υψηλές. Τι κάνουμε λοιπόν όταν χρειαστεί να φύγουμε μακριά από τον τόπο μας, τους φίλους, τους συγγενείς και φυσικά τον άνθρωπό μας;

Σαφώς, μια νέα αρχή για σπουδές ή δουλειά σε έναν άγνωστο τόπο είναι μια γοητευτική πρόκληση που εμπνέει. Δεν παύει όμως να είναι και κάτι δύσκολο που μας βάζει σε διαδικασία να διαμορφώσουμε νέους κύκλους φιλίας, διαφορετικές συνήθειες και μια άλλη καθημερινή ρουτίνα. Μέσα σ' αυτή τη ρουτίνα θα πρέπει να εντάξετε και τις επισκέψεις του αγαπημένου σας, οι οποίες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά οργανωμένες. Αν για παράδειγμα έχετε να τον δείτε έναν ολόκληρο μήνα ή και περισσότερο, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο που μπορείτε να απολαύσετε μαζί, στο έπακρο.

Έτσι, δεν θα καταλήξετε να βλέπετε τηλεόραση στον καναπέ, εκτός αν είναι η αγαπημένη συνήθεια και των δυο σας. Μιλήστε προτού βρεθείτε για το πως θέλετε να είναι οι μέρες που θα περάσετε μαζί, κάντε τις προτάσεις σας και σχεδιάστε το διήμερο ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που θα πάει χαμένος κάνοντας σχέδια. Το βέβαιο είναι πως οι πολύτιμες στιγμές που θα περάσετε μαζί θα είναι πιο όμορφες ακόμα και από τότε που μπορούσατε να βλέπεστε όποτε το επιθυμούσατε.