Παίξε μαζί μου

Παίξε μαζί μου

Όταν ο άντρας σου μπορεί να γίνει το απόλυτο σκεύος ηδονής μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Με το σύζυγό μου είμαστε οκτώ χρόνια παντρεμένοι και έχουμε έναν γιο. Είμαι από τις γυναίκες που μπορώ να φωνάξω συνειδητά μετά από τόσα χρόνια πως ακόμη είμαι ερωτευμένη μαζί του και τον θέλω όσο περνά ο καιρός ακόμη περισσότερο.

Το καλό στη δική μας περίπτωση και αυτό που έσωσε τη σεξουαλική μας ζωή είναι πως και οι δυο προσέχουμε πολύ. Μετά την εγκυμοσύνη μου έχασα τα περιττά κιλά, ενώ γυμναζόμουν συνεχώς έτσι ώστε να του είμαι ποθητή. Όμως, με βοήθησε και εκείνος, ο οποίος γυμνάζεται αδιαλείπτως από τότε που τον γνώρισα, με αποτέλεσμα να μην με αφήνει στιγμή να εφησυχάσω. Δεν είναι από τους σαραντάρηδες με τις μεγάλες κοιλιές και τα απεριποίητα μούσια και μαλλιά, αλλά ένας γοητευτικός τύπου George Clooney, που φαίνεται πως χαίρεται τη ζωή του.

Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, ο άντρας μου θέλοντας η σεξουαλική μας ζωή να μην πέσει σε τέλμα ποτέ, εισήγαγε καινούργια sex toys στο κρεβάτι μας, ανοίγοντας μου μια νέα πόρτα σε αυτό τον μεγάλο κόσμο που λέγεται σεξ. Όσον αφορά στο μέλλον δεν ξέρω αν έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να δοκιμάσουμε, σίγουρα όμως θα βρούμε τον τρόπο να κρατήσουμε τη φλόγα μας δυνατή.

Παναγιώτα, ετών 37