Το φίδι που έγινε ανακόντα

Το φίδι που έγινε ανακόντα

Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν, υπάρχουν όμως και μερικές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία –όχι απαραίτητα με τη καλή έννοια.

Πάντα ήμουν από αυτές τις γυναίκες που πίστευαν πως «το μέγεθος μετράει». Πείτε με αφελή, πείτε με επιφανειακή, πείτε με όπως θέλετε, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως ένα «εργαλείο» μπορεί να σε ικανοποιήσει αν το μέγεθός του δεν είναι αξιοσημείωτο. Γι' αυτό και πάντα προσπαθούσα να είμαι με συντρόφους που είχαν τα ανάλογα προσόντα.

Την πρώτη φορά που γνώρισα τον Κ. ήταν καλοκαίρι και αυτός φορούσε μια λεπτή, υφασμάτινη βερμούδα. Χωρίς να το θέλω καν, τα μάτια μου έπεσαν με τη μία στην επίμαχη περιοχή και πέρασα όλο το βράδυ να ρίχνω κλεφτές ματιές με κίνδυνο να γίνω ρεζίλι. Ο άνθρωπος «το είχε» και κάτι παραπάνω από αυτό. Είχα ενθουσιαστεί και είχα ήδη ξεκινήσει να φαντάζομαι στο μυαλό μου τους δυο μας σε κάθε πιθανή στάση, σε κάθε πιθανό σημείο.

Κάτι που δεν άργησε να γίνει, μιας και από την επόμενη κιόλας μέρα βγήκαμε ραντεβού και το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο. Μέχρι την πρώτη βραδιά που βρεθήκαμε μαζί στο κρεβάτι, ξεκινώντας με παιχνίδια και διάφορα κόλπα, κατά τη διάρκεια των οποίων ένιωθα το μόριο του να φουσκώνει και να «αγριεύει». Μην αντέχοντας άλλο από την ηδονή, μπήκαμε στο κυρίως πιάτο. Το οποίο όμως από τη πρώτη μπουκιά αποδείχτηκε βαρύ κι ασήκωτο. Το «φίδι» που μου είχε πάρει τα μυαλά αυτές τις μέρες, είχε μεταμορφωθεί σε ένα «ανακόντα» που όχι μόνο δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη διείσδυση αλλά μου προκαλούσε και αφόρητο πόνο σε κάθε του κίνηση.

Εκείνος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να με κάνει να ολοκληρώσω κι εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πότε θα τελειώσει αυτό το βασανιστήριο. Μέχρι και την παρόμοια σκηνή του Sex and the City σκέφτηκα εκείνη την ώρα, και συνειδητοποίησα τι είχε περάσει η καημένη η Samantha. Όταν η δοκιμασία τελείωσε, αυτός αποκοιμήθηκε από την εξάντληση κι εγώ έτρεξα στη κουζίνα να βάλω πάγο στην ευαίσθητη περιοχή μου που με είχε πεθάνει.

Όπως καταλάβατε η σχέση δεν μπόρεσε να συνεχιστεί μετά από αυτό. Δοκιμάσαμε μερικές φορές ακόμα, αλλά στο τέλος προτίμησα να έχω την υγειά μου παρά να περνάω κάθε βράδυ βασανιστήρια μόνο και μόνο επειδή είχα βρει τον έναν που πίστευα πως έψαχνα πάντα. Μύθος τελικά φίλες μου κι εγώ ανόητη τόσα χρόνια. Τώρα είμαι με ένα παιδί που μπορεί φαινομενικά να μην έχει σπουδαία «αξεσουάρ», στο κρεβάτι όμως με κάνει ότι θέλει κι εγώ τελειώνω τουλάχιστον 2 φορές κάθε φορά που κάνει τα μαγικά του. Το μότο μου από δω και πέρα; Παν μέτρον άριστον!

Φανή, ετών 28