Ηθικόν Παρακμαίον

Ηθικόν Παρακμαίον

Άντρας που να μην έχει αποτύχει ούτε μια φορά να σηκώσει τη σημαία με την οποία θα κατακτήσει την κορύφωση δεν υφίσταται. Άντρες που να μην το παραδέχονται, ουου αμέτρητοι.

Κατανοητό το όνειδος που νιώθουν –γιατί, ως επίσης γνωστόν, οι άντρες ορίζονται από το πέος τους- όταν βρίσκονται στη δυσάρεστη αυτή θέση αλλά το να σε κάνουν και εσένα να νιώθεις υπαίτια για την καταστροφή δεν το χαρακτηρίζεις και ιπποτικό. Προφανώς καμία γυναίκα δεν μπορεί να συναισθανθεί το στρες που νιώθει κάθε άντρας προσπαθώντας να ικανοποιήσει την ερωμένη του, το φόβο μήπως το σώμα του τον προδώσει και το πόσο ευνουχισμένος νιώθει κάθε φορά που ο αχώριστος κολλητός τον εγκαταλείπει.

Μια γυναίκα μπορεί, σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεται στην πραγματικότητα, να συμμετάσχει στη σεξουαλική πράξη σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο άντρας πώς; Να βγάλει από το μαγικό τσαντάκι του Sport Billy το strap on; Άγχος, άγχος, άγχος...

Αν, ας πούμε, νιώθει σεξουαλικά υποδεέστερος (γιατί άλλη κοινή γνώση αποτελεί το γεγονός πως οι άντρες θέλουν να είναι πάντα πιο πεπειραμένοι) και τρέμει στην ιδέα μήπως για' σένα τη σεξοβόμβα αποδειχθεί ανεπαρκής όπως και να το κάνεις το θέλει το αγχολυτικό του. Επίσης, μπορεί να έχει πιει πολύ και το αλκοόλ συνήθως λειτουργεί ακριβώς αντίστροφα από το Viagra -χωρίς αυτό να αναιρεί τις ευχάριστες εξαιρέσεις του κανόνα που αποτελούν οι άντρες που με ένα ποτηράκι παραπάνω συναγωνίζονται τον πύραυλο τελευταίας τεχνολογίας που πρόκειται να εκτοξεύσει η Nasa. Μπορεί να είναι, απλώς, η κακιά η στιγμή και η κακή η μέρα και παρά την έλξη και την επιθυμία που νιώθει για 'σας να έχει 1002 θέματα που του τριβελίζουν το κεφάλι και να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Ο μεν νους πρόθυμος η δε σαρξ ασθενής. Και αν έχει περάσει και τα 35-40 οι μικρές αυτές δυσλειτουργίες είναι αναμενόμενες και σίγουρα δεν αποτελούν –αν δεν είναι μόνιμη κατάσταση φυσικά- αιτία να τον αποχωριστείτε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε είναι να επιμείνετε και να προσπαθήσετε ακόμα πιο σκληρά να τον βοηθήσετε. Όσο πιο πολύ επιμένετε και εκείνος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις –λογικές- προσδοκίες σας τόσο περισσότερο πιέζεται και ιδρώνει, ξεϊδρώνει αλλά τη δουλειά δεν την κάνει.

Επίσης ΔΕΝ πρέπει να τον κάνετε να νιώσει άχρηστος. Ακόμα και αν εσείς τον θέλατε αποκλειστικά για το κορμί του και νιώθετε πως έχει ξοδέψει αναίτια το χρόνο σας και σας έχει αφήσει ανικανοποίητη. Λυπηθείτε όσες θα ακολουθήσουν μετά από εσάς και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τα τραύματα που εσείς και άλλες ομοϊδεάτισσές σας του έχουν δημιουργήσει.