Στην κολλητή μου που είναι πάντα εκεί, δίπλα μου σε όλα...

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στην κολλητή μου που είναι πάντα εκεί, δίπλα μου σε όλα...

Όσο περνούν τα χρόνια συνειδητοποιώ πόσο σημαντική είσαι για εμένα.

Ξέρω ότι είμαστε κoλλητές εδώ και πολύ καιρό, αλλά όσο περισσότερες στιγμές περνάμε μαζί, τόσο περισσότερο εκτιμώ τη φιλία μας. Όσο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ πόσο βασίζομαι σε εσένα και πόσο με έχεις στηρίξει σε κάθε φάση της ζωής μου. Οι φίλοι είναι εκείνοι που μας σηκώνουν όταν πέφτουμε και εσύ ποτέ δεν με απογοήτευσες, ήσουν πάντα εκεί στις δύσκολες στιγμές μου.

Σε παρακαλώ μείνε για πολύ καιρό ακόμα δίπλα μου

Η ανιδιοτελής αγάπη σου πάντα με περιβάλλει, με καθοδηγεί και με προστατεύει. Πάντα μου κρατούσες συντροφιά στην εποχή της απέραντης μοναξιάς μου. Με έσωσες πολλές φορές, ήσουν ο βράχος που έκλαψα στις δύσκολες στιγμές και ήξερες πάντα πώς να με ηρεμήσεις όταν ήμουν ανύσηχη. Η μια συμπληρώνει την άλλη και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, γιατί με ένα βλέμμα έχουμε συνεννοηθεί. Η μία βγάζει τον κρυμμένο εαυτό της άλλης… τόσο εύκολα και απλά.

files2

Συνέχισε να με αποδέχεσαι γι' αυτό που είμαι

Κάνω συχνά μεγάλα λάθη και είσαι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο απευθύνομαι όταν είμαι πληγωμένη ή θέλω να κλάψω. Πάντα ξέρεις τι να πεις για να νιώσω καλύτερα. Κατάφερες να διορθώσεις σπασμένα κομμάτια μου και να μου προσφέρεις μοναδικές στιγμές χαράς. Εύχομαι ειλικρινά όταν γεράσουμε, να καθόμαστε αγκαλιασμένες σε ένα παγκάκι και να αναπολούμε στιγμές του παρελθόντος. Να γελάμε με όλη μας την ψυχή, να κάνουμε τα αστεία μας, όπως πάντα.



files3

Μαζί για πάντα!

Σε ευχαριστώ που ανέχεσαι το πείσμα, την ξεροκεφαλιά και την επιμονή μου. Θα είμαι πάντα εδώ για εσένα για ό,τι χρειαστείς, στα καλά και τα άσχημα, στα εύκολα και τα δύσκολα. Κι αν καμιά φορά σε νευριάζω ή μαλώνουμε, ξέρεις πως δεν εννοώ ό,τι λέω και θέλω μονάχα το καλό σου. Σε αγαπώ πολύ φίλη μου!

Αφιερωμένο στην κολλητή μου με αγάπη!



Πηγή κεντρικής: pexels.com