Αλλαγή φρουράς ανάμεσα στα πόδια μου

Αλλαγή φρουράς ανάμεσα στα πόδια μου

Όταν ο τσολιάς από τη Βουλή έρχεται σπίτι σου για να κάνει σκοπιά πάνω στο κορμί σου.

Είμαι μία από τις πολλές, νομίζω, Ελληνίδες που φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με κάποιον από τους σκοπούς της Βουλής. Δεν ξέρω αν φταίει η στολή του ευζώνου, το ατάραχο βλέμμα και το ύψος τους, όμως πάντα όποτε βλέπω τσολιάδες αναστατώνομαι. Μάλιστα συχνά με τις φίλες μου όταν ήμασταν πιο μικρές, κάναμε βόλτα τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια για να χαζέψουμε τους τσολιάδες στη Βουλή.

Ένα, λοιπόν, από αυτά τα βράδια κρατώντας τις μπύρες μας στο χέρι κατηφορίσαμε προς το Σύνταγμα όπου και σταθήκαμε μπροστά από αυτούς τους σκοπούς και εγώ για πλάκα βροντοφώναξα το κινητό μου τηλέφωνο λέγοντας σε έναν Εύζωνο κούκλο να μου τηλεφωνήσει όταν μπορέσει. Εκείνος μάλλον ήταν αριθμομνήμων γιατί μια ώρα μετά αναπάντεχα είδα το τηλέφωνό μου να χτυπά και από το ακουστικό μου άκουσα μια φωνή να μου λέει «Γεια σου. Είμαι ο τάδε που μου μίλησες πριν».

Τα πόδια μου κόπηκαν. Επιτέλους οι προσευχές μου εισακούστηκαν. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα μερικές ημέρες μετά τον κάλεσα σπίτι μου για να γνωριστούμε καλύτερα και εκεί είναι που με έκανε να φωνάξω «Ζήτω η αθάνατη ελληνική λεβεντιά». Με τον «τσολιά» μείναμε μαζί για ενάμισι χρόνο και πάντα όποτε βλεπόμαστε, φιλικά πια, θυμόμαστε και γελάμε με το θράσος που είχα τότε.

Αλεξία, ετών 26