Έχεις «bad boy syndrome»; Μπορείς και πάλι να κάνεις σχέση ζωής μαζί του!

Ιωάννα Τζανή
Έχεις «bad boy syndrome»; Μπορείς και πάλι να κάνεις σχέση ζωής μαζί του!

Τα μυστικά που μπορούν να «τρελάνουν» ακόμα και το πιο «κακό αγόρι»!

Τα «κακά αγόρια» είναι μια αμφιλεγόμενη κατηγορία αντρών, η οποία ωστόσο σίγουρα έλκει μεγάλη μερίδα γυναικών. Δεν ξέρω γιατί, αλλά παρόλο που είναι δύσκολο να λειτουργήσει μια σχέση μαζί τους, πολλές από εμάς κολλάμε με τέτοιου είδους άντρες. Άντρες για τους οποίους ποτέ δεν είμαστε σίγουρες, είναι ισχυρογνώμονες, έχουν μια αυτοπεποίθηση που ξεπερνά το φυσιολογικό και δεν «ιδρώνει» το αυτάκι τους όσα παράπονα κι αν εκφράζουμε, επειδή είναι πολύ σίγουροι ότι τα έχουν όλα υπό έλεγχο...

Όμως να σου πω κάτι; Ναι, είναι πιθανό ένα «κακό παιδί» να καταλήξει να είναι ο άντρας της ζωής σου, αρκεί να μάθεις να τον διαχειρίζεσαι και να μην προσπαθήσεις σε καμία περίπτωση να τον αλλάξεις, γιατί αυτοί οι άντρες δεν κάθονται να πιεστούν για πολύ καιρό. Απλώς φεύγουν. Είναι όπως και εμάς. Αν καθίσω να σκεφτώ τον εαυτό μου μέσα σε μακροχρόνιες σχέσεις, είμαι αυτού του τύπου η γυναίκα που δεν έκατσα να χαλάσω τη ζαχαρένια μου όταν άρχισα να νιώθω υπερβολική πίεση. Απλά έφυγα. Έτσι ακριβώς λειτουργούν και εκείνοι. Δεν είναι σαν τα καλά παιδιά που σέρνουμε από τη μύτη, που μας λένε σε όλα «ναι» και ανέχονται κάθε άσχημη συμπεριφορά μας (συγγνώμη, αλλά εγώ ποτέ δεν ερωτεύτηκα αληθινά έναν τέτοιον άντρα!).

Αυτού του είδους οι άντρες είναι ειλικρινείς (ακόμα και όταν δεν πρέπει) και συχνά τολμηροί στις πράξεις τους. Υπάρχει μια φασαρία στη στάση και τη συμπεριφορά τους, την οποία πολλές γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα σέξι.

Είναι αυθόρμητοι και θα σε παρασύρουν σε μια ριψοκίνδυνη δόση σεξουαλικού πάθους, λίγο πριν σε βάλουν και πάλι στον πάγο... Οι περισσότεροι από τον κύκλο σου ίσως τον θεωρούν ακατάλληλο για εσένα, ειδικά αν είσαι «καλό κορίτσι». Όμως ποιος μπορεί να ελέγξει τον έρωτα; Μόνο η καρδιά και το μυαλό μας... Και αυτοί ξέρουν πολύ καλά να «παίζουν» και με τα δύο.

Όταν ο σύντροφός σου φοβάται να δοθεί ολοκληρωτικά στη σχέση και προτιμά να απομακρυνθεί...

Άκουσέ με... Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αν το θέλουμε. Ακόμα και να κάνουμε ένα «κακό αγόρι» να μας ερωτευτεί αληθινά και παράφορα, και ας λέει ότι δεν του έχει συμβεί ποτέ. Και είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις!

#1. Πάρε το πάνω χέρι

Μην συμβιβάζεσαι! Πάρ' του τον αέρα και τρέλανέ τον. Μη χάνεις χρόνο προσπαθώντας να προσαρμοστείς στις ανάγκες και τα θέλω εκείνου. Πρόκειται για τη ζωή σου. Ζήστο στο έπακρο αλλά με τον τρόπο που θέλεις εσύ και χωρίς να συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που σου αξίζει. Και σε παρακαλώ μην νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις ένα κακό αγόρι! Δεν μπορείς. Επομένως αφιέρωσε χρόνο και αξιολόγησε εάν αυτός ο άντρας πληροί τις απαιτήσεις σου. Επειδή έχει μια τόσο ισχυρή προσωπικότητα, δεν σημαίνει ότι έχει όλη τη δύναμη. Το να ξέρεις τι θέλεις και να θέτεις τα όριά σου σημαίνει ότι σέβεσαι τον εαυτό σου και αναγνωρίζεις ότι η σχέση πρέπει να λειτουργεί για σένα, όχι μόνο για εκείνον.

#2. Πάρε ρίσκα

Βγες από τη ζώνη ασφαλείας σου και ρίσκαρε να βιώσεις πράγματα που μέχρι πρότινος δεν σου είχαν περάσει καν από το μυαλό. Το να παίρνεις ρίσκα δεν σημαίνει ότι κάνεις κάτι απροκάλυπτα επικίνδυνο ή που παραβιάζει το ένστικτό σου. Απλώς απελευθερώσου και αφέσου με όλη σου την ψυχή σε αυτή τη σχέση. Πίστεψέ με, θα το διασκεδάσεις όσο και εκείνος!

SXESI-(2).jpg

#3. Παίξ΄το και λιγάκι αδιάφορη...

Προχώρησε μαζί του αργά και σταθερά. Μην πέσεις με τα μούτρα, μην φανείς απελπισμένη και μην αρχίσεις σε καμία περίπτωση να στέλνεις μηνύματα και να παίρνεις τηλέφωνα όλη μέρα. Δείξε ότι είσαι ανεξάρτητη, άστον να «σιγοβράσει» για λίγο και μην φανείς 100% διαθέσιμη. Το μοναδικό πράγμα που σέβονται όλοι οι άντρες - ακόμα και τα κακά αγόρια - είναι μια γυναίκα με υγιή όρια, που σέβεται τον εαυτό της.