Σχέση σε απόσταση

Σχέση σε απόσταση

Η σχέση από απόσταση μπορεί να λειτουργήσει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.

H σχέση αφορά δυο ανθρώπους που αγαπιούνται, που θέλουν να βρίσκονται συνέχεια μαζί, που θέλουν να αγκαλιάζονται και να κρατιούνται χεράκι όταν περπατούν. Αυτά βέβαια συμβαίνουν σε έναν ιδεατό κόσμο. Οι σχέσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις και μπορούν να πάρουν διάφορες μορφές.

Μια σχέση που είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια είναι η σχέση από απόσταση. Υπάρχουν άνθρωποι που δε θα έμπαιναν ποτέ στη διαδικασία να συνάψουν μια τέτοια σχέση, μιας και η συνεχόμενη επαφή με το σύντροφο τους είναι πολύτιμη και ζωτική. Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι άλλοι, που κάτω από δεδομένες συνθήκες, υποχρεώνονται να κάνουν σχέση από απόσταση. Στην περίπτωση αυτή, και για να μην καταδικαστεί ο έρωτας, οφείλουν να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.

Κατανόηση, σεβασμός, αποθέματα αγάπης, παροχή ασφάλειας στον σύντροφο και τεράστια υπομονή είναι απαραίτητα για να μπορέσει να λειτουργήσει κάτι τέτοιο. Αισθήματα όπως η ζήλια ή η κτητικότητα δε χωρούν σε τέτοιες σχέσεις μιας και φθείρουν πολύ γρήγορα τους ενδιαφερόμενους. Μπορεί αυτή η σχέση να μην είναι το φόρτε μας, αλλά και πάλι, ποτέ μη λες ποτέ!