Το μεγαλύτερο meeting point

Το μεγαλύτερο meeting point

Ποια είναι η εκδήλωση όπου μπορείτε εύκολα να «χτυπήσετε» από ταίρι μέχρι παρέα για το βράδυ ανάλογα με τις ορέξεις σας;

Όταν μια φίλη μου ήρθε σπίτι απαρηγόρητη να μου κλαφτεί για μια ακόμη σχέση της που τελείωσε άδοξα, ήξερα ακριβώς τι χρειαζόταν: χρόνο για να θρηνήσει και να τα βρει με τον εαυτό της και μετά μια νέα παρουσία να της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Έτσι έκατσα και έστυψα το μυαλό μου και βρήκα την εκδήλωση όπου είναι πολύ εύκολο να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους είτε τους θέλεις για μια βραδιά είτε για κάτι παραπάνω.

Εκτός, λοιπόν, από τα bars και τις διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις που είναι προφανώς εύκολο να δεις νέες φάτσες υπάρχει και ένα events που δεν σας περνά από το μυαλό, όμως, συνιστά «λιβάδι έτοιμο για βοσκή» και αυτό είναι οι δεξιώσεις γάμου.

Όσο και αν βαριέστε να πάτε οι γάμοι είναι από τις κοινωνικές εκδηλώσεις όπου υπάρχει μεγάλη ποικιλία ανθρώπων, δωρεάν ποτά (που διευκολύνουν κατά πολύ τα πράγματα) και μάλιστα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο μενού από πριν. Αν δηλαδή είστε πολύ φίλοι της νύφης ή του γαμπρού μπορείτε χαριτολογώντας να μάθετε την guest list και αν θα υπάρχει ενδιαφέρον. Όμως, πρέπει να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, καθώς ο έρωτας μπορεί να σας έρθει μεταμφιεσμένος σε σερβιτόρο και να μην πιείτε πάρα πολύ για να μην γίνετε περίγελος.