Μόλις χώρισες; Αυτός είναι ο πιο ευφάνταστος τρόπος να πεις τα νέα στις φίλες σου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μόλις χώρισες; Αυτός είναι ο πιο ευφάνταστος τρόπος να πεις τα νέα στις φίλες σου

Το πρώτο βήμα για να ξεπεράσεις τον χωρισμό είναι να στείλεις την πιο fun ανακοίνωση χωρισμού στις φίλες σου, σύμφωνα με το νέο trend, σύμφωνα με το νέο trend.

Και ποιος δεν έχει χωρίσει από μια σχέση έστω και μια φορά στη ζωή του; Σε όλους μας έχει συμβεί να βρεθούμε σε μια τόσο στενάχωρη θέση. Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι χώρισες αλλά και το πώς θα το ανακοινώσεις στις φίλες σου, χωρίς να σε πάρουν τα «ζουμιά» - ξανά - και χωρίς να χρειαστεί να μοιραστείς ξανά τις επίπονες λεπτομέρειες του χωρισμού.

Δυο άτομα που υπήρξαν εραστές μπορούν να γίνουν φίλοι, αλλά μόνο σε 2 περιπτώσεις

pexels-gabby-k-5874716.jpg

Βέβαια, αν το καλοσκεφτείς ό,τι γίνεται, γίνεται πάντα για καλό, οπότε γιατί να μην «ξορκίσεις» το αρνητικό συναίσθημα που σου δημιουργεί ένας χωρισμός ξεκινώντας με τον τρόπο που θα το ανακοινώσεις στις φίλες σου. Δεν χρειαζονται ούτε πολύωρα ηχητικά, ούτε live chat, ούτε και να το υπεραναλύσεις σε πρώτη φάση.

Ο πιο cool τρόπος να πεις πως «μόλις χώρισες»

Η 28χρονη Diana Martinez έγινε viral, αφού δημιούργησε μια αφίσα με την οποία ανακοίνωνε τον χωρισμό της από τον επί έξι χρόνια σύντροφό της στο chat που είχε με τις φίλες της.

«Προσοχή: Χωρίσαμε» έλεγε η αφίσα, την οποία δημοσίευσε και στο TikTok και πλέον έχει 4,4 εκατομμύρια προβολές.

«Ναι, ήταν δικό του λάθος. Όχι, δεν θα είμαστε ποτέ ξανά μαζί. Χρειάζομαι δύο έως τρεις εβδομάδες για περαιτέρω ερωτήσεις. Δεν χρειάζεται να τον μπλοκάρεις. Δεν με ενδιαφέρει» έγραφε πιο κάτω.

«Σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο να κάνω ένα γραφικό με τις βασικές πληροφορίες για να τους ενημερώσω όλους για το τι συνέβη, σχεδόν σαν ένα δελτίο τύπου» είπε η ίδια σχετικά με το πώς της ήρθε αυτή η ιδέα.

Να σε αφήνει στο «διαβάστηκε» ή να μη διαβάζει ποτέ το μήνυμά σου; Yπάρχει και χειρότερη επιλογή

Το έκανα γιατί ήταν ανόητο, αλλά και για να μου δώσω την ευκαιρία να το επεξεργαστώ χωρίς να χρειάζεται να ξαναζήσω τη στενοχώρια. Ήταν πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω για την ψυχική μου υγεία.

Και πραγματικά μια τέτοιου τύπου ανακοίνωση δίνει στις φίλες σου όλες τις βασικές πληροφορίες για τον χωρισμό σου, ενώ σου δίνεται ο χρόνος να συνέλθεις από αυτήν την ξαφνική τροπή που πήραν τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή.

Εκείνες βλέποντας εκείνες πως διατηρείς το χιούμορ σου σε μια τέτοια κατάσταση αντί να εξαφανιστείς από «προσώπου γης», θα καταλάβουν πως ναι μεν η φάση αυτή που βρίσκεσαι είναι χάλια, αλλά έχεις την απαραίτητη ψυχραιμία για να τη διαχειριστείς κι εσύ δεν θα χρειαστεί να απαντήσεις αμέσως στις ατελείωτες ερωτήσεις τους για το τί και το πώς.

Και κάπως έτσι, η single era σου ξεκινάει πιο ομαλά.