Το φλερτ μπαίνει δυναμικά στην παρέλαση

Το φλερτ μπαίνει δυναμικά στην παρέλαση

Οι παρελάσεις μετατρέπονται σε εθνικό χώρο αθώου κορταρίσματος.

Τι κι αν είσαι έφηβος; Τι κι αν είσαι χωμένος στα βιβλία, τα ισπανικά, το μπάσκετ και τους υπολογιστές; Τι κι αν είσαι περιτριγυρισμένος από πανικόβλητους γονείς και καθηγητές; Πάντα υπάρχει χώρος (και προπαντώς διάθεση) για να εκτονωθεί φλερτ σε ένα σχολείο... οπότε τι καλύτερο από μια εθνική γιορτή!

Το έδαφος είναι σιγουρα γόνιμο και οι περιστάσεις το ευνοούν. Οι παρελάσεις χρειάζονται προετοιμασία για να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα... όπερ σημαίνει πως αγόρια και κορίτσια παιρνούν πολύ περισσότερο χρόνο έξω από την αυστηρή τάξη σε μια "εξωσχολική" δραστηριότητα. Οι παρελάσεις επίσης έχουν τη μορφή γυμναστικής επίδειξης μιας και απαιτούν συγκεκριμένο περπάτημα, οπότε αυτό "προκαλεί" κατά έναν τρόπο τα αντίστοιχα φύλα. Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι οι στολές της παρέλασης. Γιατί μπορεί η μια ομάδα να φοράει τα καθιερωμένα της συντηρητικά παντελόνια και πουλοβεράκια, τα κορίτσια όμως ντύνονται συνήθως με μαύρες φούστες, ψηλοτάκουνα και στενά πουκάμισα... πως να μην σπρώξουν το φλερτ από τα συμπαθέστατα αγοράκια;

Κρατάμε λοιπόν ψηλά το λάβαρο της ημέρας, δε ξεχνάμε όμως πως και το κορτάρισμα είναι ανάγκη και μπορεί να εισχωρήσει ακόμα και σε τούτη την εθνική περίσταση.