Έχω σχέση με ένα "βρικόλακα";

Έχω σχέση με ένα "βρικόλακα";

Πως θα καταλάβετε ότι ο σύντροφος σας θα σας ρουφήξει συναισθηματικά.

Όταν γνωρίζετε έναν άντρα, το γυναικείο σας ένστικτο πάντα σας προϊδεάζει για το χαρακτήρα του, αλλά ποτέ δεν του δίνετε σημασία. Ξέρετε από την αρχή αν κάποιος θα σας ρουφήξει συναισθηματικά και θα σας αφήσει σας ωσάν στυμμένες λεμονόκουπες, αλλά ποτέ δεν πτοείστε και στο τέλος πάντα ενδίδετε στους πόθους σας. Πάντως αν αμφιβάλλετε ότι ο Spiderman έχει την αίσθηση της αράχνης και εσείς τη γυναικεία διαίσθηση εμείς σας γράφουμε τα σημάδια για να προλάβετε το κακό που μπορεί να σας βρει από το σύντροφο «βρικόλακα».

1. Παίρνει τη μαμά του κάθε μέρα τηλέφωνο για να τη ρωτήσει τι να φορέσει. Μάταια θα προσπαθήσετε να πετύχετε τον απογαλακτισμό. Οι δεσμοί είναι τόσο δυνατοί που δεν τον σώνει ούτε ο εξορκισμός. Σώστε τον εαυτό σας όσο προλαβαίνετε.

2. Σας ζητάει συστηματικά ψιλά για διόδια, ψιλικά και τσιγάρα. Μία φορά δεν είναι ενδεικτική, αλλά αν το κάνει συστηματικά σημαίνει πως μάλλον τσιγκουνεύεται και δεν έχει απλά ξεμείνει. Την τσιγκουνιά πολλοί αγάπησαν, τον τσιγκούνη κανείς. Μην κάνετε εσείς το λάθος.

3. Μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του και περιστασιακά χρησιμοποιεί και τρίτο πρόσωπο όταν εστιάζει στα κατορθώματα του. Ο σύντροφος σας είναι βαθιά συμπλεγματικό και εγωκεντρικό άτομο και μακροπρόθεσμα θα σας κάνει τη ζωή κόλαση. Σωθείτε όσο είναι καιρός.

4. Δεν κάνει καμία δουλειά στο σπίτι και με γαλιφιές προσπαθεί να σας πείσει να τα κάνετε όλα μόνη σας. Μπορεί βραχυπρόθεσμα να το φαίνεται χαριτωμένος, αλλά με τον καιρό από τα νεύρα σας θα κάνετε ρυτίδες. Και μετά ποιος θα πληρώνει τα botox;

5. Δεν έχει κρατήσει σχέση παραπάνω από μία εβδομάδα και δεν μιλά ποτέ για το παρελθόν του. Κάτι κρύβει και το ξέρετε. Δεν είναι ανάγκη να μάθετε πάντα αλλά για να μην ξέρετε και τίποτα κρύβει κάτι συστηματικά και πρέπει να ξέρετε πως αν είναι κρυψίνους εσείς θα το πληρώσετε στο τέλος και θα ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Πείτε του αντίο και ξεκινήστε την αναζήτηση του επόμενου.