To άγχος σκοτώνει τη σχέση

To άγχος σκοτώνει τη σχέση

Γι' αυτό πάρτε δραστικές λύσεις. 

Το άγχος λειτουργεί με αρνητικό τρόπο στα πάντα μέσα στην καθημερινότητα… πόσο μάλλον στην ερωτική ζωή.Τα συμπτώματα μιας αγχωτικής συμπεριφοράς είναι συγκεκριμένα… ζαλάδες, ιδρωμένα χέρια, αυχενικοί πόνοι, πόνοι στο στήθος, ταχυκαρδίες, μυϊκοί πόνοι. Η δουλειά, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, οι απαιτητικοί ρυθμοί και η οικονομική κρίση είναι λίγοι μόνο από τους παράγοντες που οδηγούν στο άγχος.

Όλα αυτά λογικό είναι να μεταφερθούν και στο κρεβάτι. Λογικό είναι ότι, κάτω από πίεση και έντονο άγχος, κάποιος να νιώσει μειωμένη τη σεξουαλική του επιθυμία. Λογικό είναι να μην ενδιαφέρεται να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του συντρόφου του μιας και μένει προσκολλημένος στα δικά του προβλήματα. Λογικό είναι να κάνει σεξ πολύ πιο σπάνια και με άλλο ρυθμό.

Οι λύσεις είναι συγκεκριμένες. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώνετε. Κάντε γυμναστική ή yoga. Εξασκήστε δραστηριότητες έξω από το χώρο εργασίας. Κάντε πράγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Συναναστραφείτε με ανθρώπους που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Φάτε υγιεινά. Με λίγα λόγια, προστατέψτε τη ψυχική σας υγεία και σώστε τη σχέση σας.