Πρωτοχρονιά, ευκαιρία για καλύτερη ερωτική ζωή

Πρωτοχρονιά, ευκαιρία για καλύτερη ερωτική ζωή

Μιας και ο χρόνος αλλάζει μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε και εσείς την ερωτική σας ζωή;

Εν γένει δεν μας αρέσουν οι αναλύσεις της χρονιάς που τελειώνει με ατέρμονες συζητήσεις περί λαθών και για το πως θα μπορούσαν οι καταστάσεις να είναι καλύτερες. Εμείς σας προτείνουμε με τη νέα χρονιά, χωρίς ανασκαφή στο παρελθόν απλά να αλλάξετε και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιες συνήθειές σας να κοπούν και θα δείτε πως και εσείς θα νιώσετε καλύτερα και η ερωτική σας ζωή θα είναι πιο βατή.

Σταματήστε, λοιπόν, να ξαναδιαβάζετε κάθε μήνυμα είκοσι φορές πριν το απαντήσετε, σκεπτόμενες πόσο πρέπει να αργήσετε την αποστολή. Είναι απλά ένα sms και σίγουρα έχετε πολύ σημαντικότερα να κάνετε. Ο χρόνος είναι χρήμα.

Σταματήστε να προβάλλετε την ερωτική σας ζωή σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν χρειάζονται 200 φωτογραφίες για να δηλώσετε τον έρωτά σας ούτε τα twitter να γίνει το αγαπημένο σας ημερολόγιο με τις ερωτικές σας ανησυχίες.

Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκετε με «κακά» παιδιά. Μπορεί να σας ιντριγκάρουν, αλλά στο τέλος θα πληγωθείτε. Αξίζει;

Σταματήστε να ζηλεύετε. Δεν υπάρχει καμία άλλη που ίσως τον περιτριγυρίζει.

Διεκδικήστε τους οργασμούς σας. Εν έτει 2012 είναι ανεπίτρεπτο να μην ικανοποιείστε και να το αφήνετε έτσι. Μάθετε του τι πρέπει να κάνει και θα υπακούσει.

Σταματήστε να ζητάτε την τελειότητα. Αν δεν μπορεί να σας πάει ταξίδι στο Παρίσι αρκεστείτε σε ένα ελληνικό χιονοδρομικό χωριό.

Μην ξεχνάτε να ζυγίζετε τις καταστάσεις. Όλα είναι απλά. Αν σας κάνει κρατήστε τον, αν πάλι όχι τελειώστε το γρήγορα. Πρώτα, όμως, σκεφτείτε το.