Μπρος ο νυν και πίσω ο πρώην

Μπρος ο νυν και πίσω ο πρώην

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του.

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Αγαπημένο Queen.gr,

Είχα μια σχέση παλιότερα που κράτησε ενάμιση περίπου χρόνο. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι αλλά μαλώναμε πολύ. Τσακωμοί συνέχεια που έφθειραν τη σχέση… στο τέλος καταλήξαμε να μισήσουμε σχεδόν ο ένας τον άλλον. Όπως καταλαβαίνετε, ο χωρισμός ήταν δραματικός και σταματήσαμε να έχουμε κάθε επαφή.

Στην πορεία, και ενώ ακόμη προσπαθούσα να ξεπεράσω τον πρώην, γνώρισα ένα άλλο παιδί. Στην αρχή έκανα κάτι μαζί του γιατί ήθελα να ξεχάσω ον άλλον, αλλά στην πορεία η επιμονή του και το πάθος του με κέρδισαν και γίναμε κανονικό ζευγάρι. Είμαστε μαζί τον τελευταίο χρόνο και θέλει πολύ ο ένας τον άλλον και αγαπιόμαστε και περνάμε πολύ όμορφα.

Αλλά πριν λίγο καιρό συνάντησα τυχαία τον πρώην στο δρόμο και μιλήσαμε. Όλα τα κακά συναισθήματα είχαν πλέον φύγει και φάνηκε πολύ γλυκός και ήρεμος. Δεν είπαμε πολλά, απλά τα τυπικά. Αλλά άρχισα να τον ξανασκέφτομαι και να νιώθω ενοχές ότι «απατάω» τον τωρινό μου σύντροφο κατά κάποιο τρόπο. Βοηθήστε με.. δεν ξέρω τι να κάνω..

Λένα

Η άποψη του Queen.gr:

Αγαπημένη Λένα,

με τον πρώην σου έχεις περάσει πολλές ωραίες στιγμές, άλλες τόσες αδιάφορες και αρκετές πολύ άσχημες. Εάν μείνεις προσκολλημένη στο παρελθόν ενώ έχεις ένα καινούργιο αγόρι να λιώνει για σένα, θα είναι για να στο πούμε και πιο κοριτσίστικα σα να απαρνιέσαι την ολοκαίνουργια γκαρνταρόμπα σου για τα χειμωνιάτικα πουλόβερ.

Τα διλήμματα είναι πάντα δύσκολα, ειδικά αν έχουν να κάνουν με συναισθήματα. Στην προκειμένη φάση έχεις τον πρώην σου με τον οποίον όπως λες ήσουν πολύ ερωτευμένη και τον νυν σου που αγαπάς και θες πολύ. Βάλε τα σε μια σειρά και εκλογίκευσέ τα προτού αρχίσεις να παίρνεις αποφάσεις και κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Η προηγούμενή σου σχέση έχει λήξει εδώ και καιρό και από ότι καταλάβαμε ήταν μια σχέση που δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Μερικές φορές δυστυχώς όσο και αν θες τον άλλον, όσα κοινά στοιχεία και αν έχετε.. αν δεν μπορείτε να τα βρείτε πρακτικά μέσα στην καθημερινότητα, αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη. Με τον νυν σου από την άλλη καταλαβαίνουμε πως έχεις βρει την ηρεμία και την τρυφερότητα που αναζητάς. Οπότε ποιος ο λόγος να τα χαλάσεις;

Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς στις ωραίες στιγμές με τον πρώην σου (όπως κάνουμε συνήθως) και να θυμηθείς τους λόγους που σας έκαναν να χωρίσετε. Και στη συνέχεια εκτίμησε λίγο παραπάνω αυτά που παίρνεις από την τωρινή σου σχέση.. ίσως αυτή να είναι η απάντησή σου.

Αυτό το καλοκαίρι είναι για σένα και μην το σπαταλήσεις ξοδεύοντας την ενέργειά σου εκεί που δεν αξίζει!


Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.