Γυναίκες και «μαγνήτες»

Γυναίκες και «μαγνήτες»

Θυμάστε όταν ήσασταν φοιτήτριες που μιλούσατε για ένα μαγνήτη που έχετε όλες και τραβάει τους άνδρες που «δεν κάνουν»; Ε, λοιπόν, ξεχάστε τον, τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει.

Θα σας το πω απλά. Είναι τουλάχιστον εγωκεντρικό, εγωιστικό, αφελές, δείγμα χαμηλής νοημοσύνης και προσπάθεια αποποίησης ευθυνών να πιστεύετε πως εσείς δεν φταίτε ποτέ, αλλά έχετε κάποιου είδους μαγνήτη που τραβάει επάνω σας όλους εκείνους τους άνδρες που «δεν κάνουν», είναι άχρηστοι και το μόνο που ξέρουν είναι να μετατρέπουν τη ζωή σας σε μαρτύριο.

Πρώτα απ' όλα μόνο και μόνο η παραδοχή πως έλκετε μόνο τέτοιου είδους άντρες σας καθιστά χαζές, γιατί «εντάξει κυρία μου μπορεί να τους τραβάς εσύ, μάτια δεν έχεις να τους διακρίνεις και να τους απωθήσεις;». Αλλά και πάλι θα σας δικαιολογήσω και θα παραδεχτώ πως ίσως καμουφλάρονται καλά, όμως, εκεί μπαίνουν στη μέση τα μαθηματικά. Δεν γίνεται στατιστικά να έχετε κάνει δέκα-είκοσι σχέσεις και ούτε ένας να μην έκανε. Είναι σαν να δηλώνετε για παράδειγμα πως κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι βρέχει. Απλά δεν γίνεται. Μήπως εσείς τελικά φταίτε;

Για αυτό, αφήστε τους μαγνήτες στη θέση τους, σταματήστε να διαλαλείτε αηδίες και κοιτάξτε καλύτερα τόσο στο παρελθόν σας, όσο και προσεκτικά το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά σας. Βρείτε τα λάθη που κάνετε, πιθανόν κατ' επανάληψη και αναλάβετε τις ευθύνες σας. Το «ανδρολίβαδο» σας περιμένει να βοσκήσετε και δεν έχει μόνο γαϊδουράγκαθα.