Είμαι σε δίλημμα δεν ξέρω ποιον να διαλέξω

Είμαι σε δίλημμα δεν ξέρω ποιον να διαλέξω

Το Queen.gr απαντάει στα γράμματα των αναγνωστριών του.

Το γράμμα της αναγνώστριας:
Γεια σας. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι σχετικά με τις σχέσεις. Αυτόν τον καιρό, έχω μπλέξει με 2 αγόρια. Το πρώτο αγόρι, μου αρέσει πολύ είμαστε στο ίδιο περιβάλλον καθημερινά και κάνω τα πάντα για αυτόν, χωρίς ακόμα καμία ανταπόκριση. Το δεύτερο, είναι πολύ μεγαλύτερο από μένα και μου κολλάει πολύ. Με παίρνει καθημερινά τηλέφωνο, με περιμένει παντού. Μου λέει ότι με αγαπάει, αλλά εγώ δεν θέλω να τον πληγώσω και είναι πολύ καλό παιδί. Μου λέει πως δεν πληγώνεται, αλλά έχει αλλάξει λίγο την στάση απέναντί μου. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Να συνεχίσω με το αγόρι που είναι στην ίδια ηλικία με μένα, ή με τον άλλον; Με όλα αυτά, έχω ένα μεγάλο δίλημμα. Τι αξίζει για μένα καλύτερα και χωρίς να πληγώσω κανέναν;

Ό,τι και να μου απαντήσετε, θα σας είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ πολύ!
Αντωνία.

Η άποψη του Queen.gr:
Αρχικά νομίζουμε πως τα βλέπεις όλα μέσα σε μια μεγάλη ροζ τσιχλόφουσκα. Το να μην πληγωθεί κάποιος είναι δύσκολο έως και αδύνατο. Είτε εσύ απορρίψεις το δεύτερο αγόρι, είτε σε απορρίψει το πρώτο, ο πόνος είναι αναπόφευκτος. Και γιατί όχι; Το ωφέλιμο στην όλη ιστορία είναι μέσα από την διαδικασία αυτή να ωριμάσεις και να αντιμετωπίζεις τα μελλοντικά διλήμματα ώριμα.

Αφού, λοιπόν, ο πρώτος δεν δίνει πολύ σημασία, μπορείς είτε ξεκάθαρα να του αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου (εκτός και αν το γεγονός πως είστε στον ίδιο χώρο θα σε φέρνει μελλοντικά σε δύσκολη θέση), είτε να τον αφήσεις μακριά σου. Αν έχει περάσει καιρός που κάνετε παρέα και δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι πιθανόν να σε έχει συμπεριλάβει στη «φιλική ζώνη», από την οποία δύσκολα βγαίνεις. Πάντως εν γένει οι τολμηροί νικούν. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Είναι τόσο απλό: ένα κορίτσι θέλει ένα αγόρι και του το λέει. Αν θέλει και αυτός καλώς, αν πάλι όχι, η ζωή συνεχίζεται χωρίς μίζερες ντροπές και άβολες καταστάσεις.

Όσον αφορά στο δεύτερο αγόρι, καλύτερα να μην προσπαθήσεις μαζί του. Αν σου είχε κάνει αυτό το περιβόητο «κλικ» τότε θα ήσασταν ήδη μαζί. Προφανώς και δεν σου αρέσει αρκετά και αν μπλέξεις μαζί του το πιο πιθανόν είναι να μην έχει διάρκεια και μελλοντικά να τον πληγώσεις.

To Queen.gr περιμένει και τα δικά σας email για θέματα που αφορούν σε προσωπικές σχέσεις!! Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@queen.dpg.gr.