Μίλα του βρώμικα

Μίλα του βρώμικα

Άσε τα γαλλικά και πιάσε δουλειά.

Φορέσατε τα καινούργια διάφανα εσώρουχά σας, μπήκατε μέσα στον πιο στενό κορσέ που βρήκατε στα μαγαζιά και σκαρφαλώσατε πάνω στα ψηλοτάκουνα πομ πομ γοβάκια που έχετε δει να φορούν οι πρωταγωνίστριες σε όλες τις ερωτικές σκηνές του κινηματογράφου. Επαναλαμβάνουμε όμως, πως στις ταινίες που βλέπετε με το τσουβάλι ο λεγάμενος έχει κοιλιακούς που θυμίζουν αρχαίο γλυπτό, δε βρωμάνε οι κάλτσες του, δε ρεύεται, δεν αερίζεται μπροστά στη λαμπερή star και ικανοποιείται με ό, τι και να του κάνει η διάσημη κυρία.
Από την άλλη στην πραγματική ζωή θέλει λίγη προσπάθεια παραπάνω. Μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο, άλλωστε για να "δουλέψει το εργαλείο" θέλει δουλειά πολύ.
Καλά τα ακριβά σας εσώρουχα, τα αιθέρια έλαια και τα μεταξωτά σεντόνια, αλλά ο στόχος είναι να τρίξουν οι σουμιέδες, να σπάσουν τα πατώματα, να κοπεί το κρεβάτι σας στα δύο και να σας βγει το όνομα σε όλη τη γειτονιά.
Για να επιτευχθεί αυτό βγάλτε όλη τη δευτεράντζα που κρύβετε μέσα σας (όλες κρύβουμε μία μη ντρέπεστε), απελευθερώστε την αγριόγατα με τα γαμψά νύχια και αφεθείτε στα χέρια του άλλου σας μισού. Χτυπηθείτε, ιδρώστε, κουνηθείτε σα βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Μοσχάτο και πείτε του και δυο λόγια παραπάνω.
Προτείνετε εναλλακτικά παιχνίδια όπως το κλασικό του γιατρού και ανεβείτε πίστα λέγοντας όλο νάζι, "θέλεις να παίξουμε την καντίνα; εγώ θα είμαι η πελάτισσα και εσύ το λουκάνικο". Εάν δεν καταλάβει πείτε του πως διψάτε και θέλετε να σας σερβίρει milkshake, αλλιώς υποκριθείτε πως πάθατε υπογλυκαιμία και ορμήξτε με μανία στο "γλειφιτζούρι" που κρύβει.
Όπως και να έχει αυτός ο αγώνας αναμένεται πολύ απαιτητικός και σας θέλουμε γλωσσοκοπάνα, έτοιμη για όλα.
Για να σας δούμε!