Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Μαζί αλλά πιο πολύ χώρια.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,
Με το Γιάννη είμαστε μαζί εδώ και έξι μήνες και όλα μου φαίνονται τέλεια. Μένω τις πιο πολλές μέρες της εβδομάδας σπίτι του, μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο, μου στέλνει μηνύματα και νιώθω ακόμα πεταλούδες στο στομάχι μου κάθε φορά που τον βλέπω. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν τον βλέπω σχεδόν ποτέ. Επειδή έχει πολύ δουλειά και τελειώνει αργά από το γραφείο το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δούμε καμιά ταινία στην τηλεόραση μέχρι να μας πάρει ο ύπνος. Το θεωρείς φυσιολογικό; Τι να κάνω; Μου λείπει συνέχεια και ντρέπομαι να του το πω.
Tζένη, 31

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Τζένη,
Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να νιώθεις ερωτευμένη κάθε φορά που βλέπεις το σύντροφό σου. Με αυτόν τον τρόπο κρατάς ζωντανό το πάθος και κάθε μέρα σου φαίνεται σαν ένα καινούργιο ταξίδι με συνοδοιπόρο το αγόρι σου. Πρόσεξε όμως γιατί σε βλέπουμε λίγο μπερδεμένη. Πώς γίνεται να είναι όλα τέλεια στη σχέση σου, όταν δε βλέπεστε ποτέ και απλά μιλάτε στα τηλέφωνα και μέσω μηνυμάτων; Η ανθρώπινη επαφή δοκιμάζεται με την τριβή και τη συχνή επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να επιδιώξεις με προσοχή και σεβασμό στο βαρύ πρόγραμμά του λεγάμενου. Αφού δεν έχει χρόνο, κανόνισε ένα όμορφο δείπνο, μία μονοήμερη εκδρομή, ακόμα κι ένα χαλαρωτικό μασάζ, μία μέρα που θα ξέρεις ότι έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Δε χρειάζεται να γκρινιάξεις για αυτό που ίσως σε ενοχλεί, καλύτερα να το δείξεις και μάλιστα οργανώνοντας κάτι όμορφο για τους δυο σας.
Καλή σου επιτυχία!

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr