Στους δύο τρίτος χωρεί

Στους δύο τρίτος χωρεί

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να βάλει και άλλους στην «παρέα».

Μέχρι τώρα θα με χαρακτήριζα μάλλον πουριτανή, καθώς μόνο και μόνο στο άκουσμα της λέξης όργιο κοκκίνιζα. Όμως, τελικά η παροιμία «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι» είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Είμαι σε μια σχέση εδώ και έξι μήνες και για πρώτη φορά έχω ανοίξει το μυαλό μου τόσο πολύ στο θέμα σεξ. Χρησιμοποιούμε βοηθήματα, δοκιμάζουμε νέες στάσεις και πειραματιζόμαστε συνεχώς. Μου αρέσει, καθώς ο σύντροφός μου έχει μια περίεργη ικανότητα να με κάνει να τον εμπιστευτώ στα πάντα.

Όταν μου πρότεινε μεταξύ σοβαρού και αστείου να καλέσουμε ένα βράδυ μια συγκεκριμένη φίλη μου για να «παίξουμε» όλοι μαζί, εγώ απλά γέλασα και το άφησα να περάσει. Όμως –πως τα φέρνει η ζωή- έτυχε καναδυό βδομάδες μετά, να βγούμε οι τρεις μας. Εγώ, αυτός και εκείνη.

Το ένα ποτό έφερνε το άλλο και πραγματικά περνούσαμε πολύ καλά. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με κρασί στο σπίτι και έτσι κάναμε. Με το που περάσαμε, όμως, το κατώφλι του σπιτιού μας ο δικός μου έγινε ιδιαίτερα θερμός. Με αγκάλιαζε, με άγγιζε εκεί που ξέρει πως ταράζομαι και προσπαθούσε διακριτικά να με «ανάψει». Ταυτόχρονα έριχνε ματιές στη φίλη μου και εγώ αν και το αντιλήφθηκα δεν εκνευρίστηκα αλλά αντίθετα για έναν περίεργο τρόπο ερεθίστηκα περισσότερο.

Δεν αργήσαμε όλοι στον καναπέ να έρθουμε πιο κοντά και να αγγιζόμαστε και να φιλιόμαστε με πάθος χωρίς να μιλάμε καθόλου. Καταλήξαμε να κάνουμε ζωώδες σεξ με εμένα βασίλισσα και αποκοιμηθήκαμε όλοι μαζί στο κρεβάτι.

Το περίεργο είναι πως το πρωί δεν νιώσαμε καθόλου άβολα. Δεν το κουβεντιάσαμε καθόλου, αλλά πλέον με τη φίλη μου αυτή βρισκόμαστε μόνο όταν έχουμε όρεξη για έξτρα παρέα.

Μαρία, ετών 28