Τι συμβαίνει με το φίλο μου; Λες να είναι gay;

Τι συμβαίνει με το φίλο μου; Λες να είναι gay;

Κυκλοφορούμε ανάμεσά τους;

Γεια σας,

Κάποτε διάβαζα τέτοιες στήλες και ξεσπούσα σε γέλια. Να που έκανα κι εγώ την εμφάνισή μου. Τελικά, υπάρχουν φορές που δεν μπορείς να μιλήσεις στον κύκλο σου και οι απορίες είναι πολλές. Άραγε είμαι παράλογη λέω; Μήπως τα σημάδια είναι ξεκάθαρα; Μήπως τον έχω παρεξηγήσει; Μήπως να τον παρατήσω; Έλα που τον θέλω!

Λοιπόν, το "πρόβλημά" μου έχει ώς εξής:

Πριν δύο μήνες βγήκα, μου την έπεσε ένας κούκλος, αλλάξαμε τηλέφωνα, βγήκαμε δυο τρεις φορές, περάσαμε τέλεια- είμαστε μαζί. Πανέμορφος, αρρενωπός, γυμνασμένος, με στυλ, καλή δουλειά, έξυπνος και πολύ σεξουαλικός, τόσο που ... σχεδόν με έκανε να φοβάμαι κάθε φορά που μου επιτιθόταν- με την καλή έννοια! Παρόλα αυτά σεξ κάναμε στο 4ο ραντεβού.

Μέχρι να κάνουμε σεξ κανονικά, ήμουν ξετρελαμένη και για να είμαι ειλικρινής, σε όλα είναι τέλειος και ίσως αυτό που πολλές γυναίκες θεωρούν ως πρότυπο άντρα. Με αρκετές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο, γνωστός στη νυχτερινή Αθήνα σε σημείο να του την πέφτουν παντού- με έκανε να αναρωτιέμαι αν είμαι όντως τόσο τυχερή.

Και φτάνουμε στη φάση σεξ. Πάντα είχε το πάνω χέρι και την "εξουσία" να το πω στο foreplay. Έχουμε τρελή χημεία και να το πω και αυτό, διαθέτει προσόντα... Όμως εκεί που φανταζόμουν πως αν όλα είναι έτσι, την μεγάλη στιγμή θα βρεθώ στα ουράνια, αρχίζει πάνω που είναι να γίνει η διείσδυση να ασχολείται έντονα με την πίσω περιοχή μου. Σχεδόν μανιακά, του εξήγησα πως δεν θέλω κι επέμεινε λέγοντάς μου πως θα μου αρέσει. Του εξήγησα πως στα 27 μου- (αυτός είναι 33), ξέρω τι μου αρέσει και πότε. Εκείνος εκεί! Τέλοσπάντων του λέω: "Αν κάτσεις εσύ να στο κάνω και σου αρέσει, θα κάτσω κι εγώ", γελώντας μου απάντησε: "Εσύ πιο λίγο, εγώ πιο πολύ!", ε είπα η γυναίκα να το θεωρήσω χιούμορ!

Η μεγάλη στιγμή ήρθε και η στύση του δεν ήταν και αυτό που θα περίμενα δεδομένου του πώς ήταν στα προκαταρκτικά. Επιπλέον, την ώρα που ανέβηκα από πάνω του, ο ανδρισμός σαν να πήγε περίπατο και άρχισε να βγάζει πολύ... γυναικείους ήχους. Τύπου, νιαουρίσματα... Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω αυτό, αλλά μου ήρθε κεραμίδα. Δεν ταίριαζαν καθόλου με το στυλ του και την εξωτερική του εμφάνιση τα ηχητικά εφέ. Τέλοσπάντων, δεν ήταν και ό, τι καλύτερο παρότι προσπάθησε, δεν μπορώ να πω. Κάθε φορά με πιέζει να κάνουμε πρωκτικό σεξ... σαν πρώτο πιάτο κιόλας! Ενώ όλη μέρα είναι ο ιδανικός άντρας που σε κάνει να νιώθεις υποταγή στο σεξ μετατρέπεται σε γατούλα. Εντάξει, η στύση πήρε τα πάνω της αλλά μόνο όταν το φέρομαι βίαια στο σεξ. Και τι δεν έχω δοκιμάσει. Το τελευταίο που έκανα βέβαια ήταν να δοκιμάσω να παραβιάσω την δική του πίσω περιοχή, για να δω τι θα κάνει. Νομίζοντας, πως θα το κάνω τελικά η χαρά και η στύση του κόντεψαν να βγουν από το ταβάνι! Εν τω μεταξύ, ο τύπος θεωρείται μεγάλος γυναικοκατακτητής και δεν είναι λίγες οι φορές που πρώην του, του κολλάνε μπροστά μου και έχω βρει μηνύματα τύπου "σε θέλω ακόμα"- από γυναίκες σίγουρα και ξέρω ποιες!

Σπίτι του, έχει πιο πολλές κρέμες κι από μένα που δουλέυω σε κατάστημα με καλλυντικά αν και έξω έχει πιο brutal look. Είναι βέβαια πολύ στιλάτος και ξέρει πολλά από μόδα αλλά η πρώην του ήταν στιλίστρια...

Τι να σκεφτώ; Ακούω τόσα και βλέπω παντού gay... Όχι ότι έχω κάτι, αλλά για μας τι θα μείνει; Κυκλοφορούμε ανάμεσά τους;Με έχει πιάσει ομοφοβία κι απλά ο φίλος μου είναι πιο γούτσου γούτσου και "ανοιχτός" με το σώμα του από όσο πρέπει; Ή είναι όλα τόσο ξεκάθαρα που απλά επειδή μου αρέσει τόσο αρνούμαι να δω την πραγματικότητα; Μήπως είναι gay και δεν το παραδέχεται; Φταίω εγώ σε κάτι; Τι να κάνω; HELP!

Ε.