Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Η ζήλια σκοτώνει τον έρωτα.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπημένο μου Queen.gr,
με λένε Μαριέλλη και είμαι 28 ετών. Εδώ και έξι μήνες έχω μία σχέση που νομίζω πως με καλύπτει σε όλους τους τομείς. Το αγόρι μου είναι μεγαλύτερο σε ηλικία και εργάζεται καθημερινά, παρ' όλ' αυτά βρίσκει πάντα χρόνο για να κάνουμε πράγματα. Πότε πηγαίνουμε εκδρομές, άλλες φορές δοκιμάζουμε καινούργια εστιατόρια κι άλλοτε πάλι επισκεπτόμαστε φίλους. Το ξέρω πως θα με πεις τρελή, αλλά είμαι πολύ ζηλιάρα και δε μπορώ να το καταπολεμήσω. Κάθε φορά που μιλάει στο τηλέφωνο νομίζω πως με απατάει, όταν δεν είμαστε μαζί σκέφτομαι πως θα μπορούσε να με κερατώνει με κάποια άλλη και όταν είμαστε μαζί κοιτάζω αριστερά και δεξιά μήπως και φλερτάρει με το βλέμμα. Το αισθάνομαι πως είμαι υπερβολική, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Το μόνο που με ηρεμεί είναι όταν τηλεφωνώ στην κολλητή μου να της πω όλα αυτά που σκέφτομαι και μου εξηγεί πως είμαι παράλογη.
Σε παρακαλώ βοήθησέ με τι να κάνω; Πάω να σκάσω και φυσικά δεν του λέω τίποτα.

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Μαριέλλη,
Καταρχήν να ξέρεις πως δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που ζηλεύει. Όλοι μας έρχεται η στιγμή που θα νιώσουμε μία ανασφάλεια με τον εαυτό μας γιατί δεν έπιασε καλά η βαφή στο μαλλί, το μανικιούρ χάλασε και είμαστε λευκές σαν το γάλα ενώ οι άλλες έχουν μαυρίσει σαν τη Naomi. Από την περιστασιακή όμως χαριτωμένη ζηλίτσα μέχρι το δικό σου παραλογισμό υπάρχει τεράστιο κενό κι εσύ κινδυνεύεις να πέσεις μέσα.
Ας το πάρουμε αλλιώς λοιπόν. Είσαι με το αγόρι σου σε πάει εκδρομές, γνωρίζετε μαζί νέα μέρη και μοιράζεστε μία χαρούμενη καθημερινότητα. Είναι μαζί σου όχι γιατί τον έχεις δεμένο με χειροπέδες και κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο, αλλά προφανώς γιατί κάτι σου βρήκε ο χριστιανός. Δεν ξέρουμε εάν είναι τα μπιρμπιλωτά σου μάτια, το λάγνο σου βλέμμα, το μπρίο σου και η τσαχπινιά, πάντως δεν έχει σχέση μαζί σου επειδή σε λυπάται ή επειδή το είχε τάξει στην Παναγιά της Τήνου.
Πώς αλλιώς να σου το πούμε να το καταλάβεις, το αγόρι σε θέλει, σε ποθεί και σε γουστάρει, τρία σε ένα και αν δεν το πάρεις χαμπάρι το πουλάκι θα πετάξει προς άλλη κατεύθυνση και τότε οι φόβοι σου θα δικαιωθούν.
Σταμάτα λοιπόν τα τηλέφωνα στην κολλητή για να κλαψουρίσεις, άλλωστε οι εποχές δεν είναι για περιττά έξοδα και απόλαυσε τη σχέση σου με τον καλό σου.

Καλή σου επιτυχία!

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.