Το κάναμε. Τον έδιωξα, αλλά τον σκέφτομαι - Και τώρα;

Το κάναμε. Τον έδιωξα, αλλά τον σκέφτομαι - Και τώρα;

Στο Μυαλό του Άντρα! - Σεξ και σχέσεις.Εσείς ρωτάτε, ο Dr Love απαντάει.



Αγαπητό Queen,

Με λένε Μίνα, είμαι 29 ετών και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου κάτι που μου συμβαίνει τον τελευταίο μήνα. Γνώρισα κάποιον (ας μην πω όνομα) μέσα σε μια φιλική παρέα, σε ένα μπαρ. Μου άρεσε, έδειξε να του αρέσω και εγώ και ανταλλάξαμε τηλέφωνα.

Μετά από μερικές μέρες συνομιλιών, μηνυμάτων κλπ βγήκαμε για ενα φαγητό. Περάσαμε όμορφα και το επαναλάβαμε και λίγες ημέρες μετά.
Με γοήτευσε τόσο σαν άντρας, όσο και οι τρόποι του γενικότερα.
Έτσι εκείνο το ίδιο βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί.

Φέυγοντας από το σπίτι μου μου είπε πως θα μου τηλεφωνούσε την επόμενη (Τετάρτη), όμως τελικά με πήρε το Σάββατο το μεσημέρι, λέγοντας πως ήταν πολύ απασχολημένος όλες αυτές τις μέρες.
Εγώ, κάπως θυμωμένη, αλλά όχι αγενής νομίζω, του αρνήθηκα και γενικά τον απέτρεψα από το να ξαναεπικοινωνήσει. Αυτός έδειξε έκπληκτος, αλλά δεν ξαναεπικοινώνησε.

Έχουν περάσει περίπου δέκα μέρες και τον σκέφτομαι πολύ. Τι να κάνω; Ειλικρινά προβληματίζομαι.

Σας ευχαριστώ

Dr Love :

Μίνα,
Αυθόρμητα απαντώντας θα σου έλεγα, πρώτα από όλα, πως όταν έχει να κάνει με σεξ η λέξη «απασχολημένος» στην περίπτωση ενός άντρα ισοδυναμεί με την λέξη «μαλ***ς».

Διευκρινίζω : Όταν πρόκειται για σεξ (δεν θα μπω καν στη διαδικασία να μιλήσω για έρωτες, όταν μιλάμε για μια γνωριμία σαν τη δική σου – θα ήταν γελοίο) ο άντρας θα κλέψει χρόνο ακόμα και μεταξύ δυο αναπνοών. Θα στείλει μήνυμα από σοβαρό meeting, με κίνδυνο να τον απολύσει το αφεντικό του, θα ισορροπήσει το τιμόνι ενώ οδηγεί με τα πόδια με κίνδυνο να τσακιστεί, θα βάλει υπενθύμιση στο κινητό 3 φορές τη μέρα. Ναι, τόσο ζώα είμαστε.

Τουτ'έστιν, ο τύπος απλώς δεν ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από περιστασιακό σεξ, ΟΤΑΝ βολεύει αυτόν. Όταν έχει κάβλες κοινώς.
Αν πιστεύεις πως σου αξίζει – όχι, αν πιστεύεις πως σου αρέσει αυτό το σενάριο, ΦΥΣΙΚΑ να επικοινωνήσεις. Ένα καλό σεξ δεν πρέπει ποτέ να αγνοείται. Γιατί για να τον σκέφτεσαι, προφανώς κάνατε καλό σεξ – παραδέξου το.

Γιατί τον χαρακτήρισα μαλ**α τώρα, γιατί, προφανέστατα το να θέλει fuck buddy είναι λογικό και υγιέστατο. Ήμουν τόσο κατηγορηματικός γιατί, απλούστατα, σου δημιούργησε (βάσει αυτών που διαβάζω τουλάχιστον), έστω και άθελά του, προσδοκία.
Μην υπόσχεσαι ρε φίλε. Πες της : «Θα τα πούμε σύντομα».
Άρα και μόνο λόγω συμπεριφοράς, προσωπικά, θα σου έλεγα ξέχνα τον.
Γεμάτος ο τόπος από άντρες. Το αν θα βρεις αυτό που, πιστεύεις έστω πως, θέλεις έχει να κάνει με εσένα και μόνο.

Να θυμάσαι μόνο το εξής : όσο πιο ξεκάθαροι είσαστε μεταξύ σας, τόσο καλύτερο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στείλτε τις δικές σας ιστορίες, σκέψεις, ερωτήσεις για τον Dr Love στο : info@queen.dpg.gr