Ερωτικό δίλημμα: ποιον να διαλέξω

Ερωτικό δίλημμα: ποιον να διαλέξω

To Queen.gr δίνει συμβουλές σε θέματα προσωπικών σχέσεων.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπημένο Queen.gr,
είμαι πολύ μπερδεμένη. Μου αρέσουν δύο άντρες και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο πρώτος, μου άρεσε από παλιά, δεν έχει κοπέλα, αλλά πάντα κάτι γίνεται όταν θέλω να βγούμε και νομίζω πως με αποφεύγει. Συνήθως, μου απαντάει πως έχει ήδη κανονίσει και τελικά δεν τη βλέπω ποτέ.
Από την άλλη, με τον άλλο κάνουμε παρέα, μιλάμε, ξέρουμε ο ένας τον άλλον και γενικά είμαστε πολύ κοντά, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ κάτι. Δεν είμαι πολύ σίγουρη για το αν μου αρέσει, αλλά θέλω να έχω και το φλερτ μου, τι να κάνω;

Λένα

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπημένη Λένα,
δεν ισχύει το «άντρα θέλω τώρα τον θέλω» που σε βλέπουμε να προσπαθείς να ακολουθήσεις. Ο πρώτος πιθανότατα δεν σε γουστάρει για να σε αποφεύγει τόσο συχνά. Αν σε ήθελε, θα άλλαζε κάποια στιγμή το πρόγραμμά του, θα έβρισκε μερικά δευτερόλεπτα στη βαρυσήμαντη καθημερινότητά του και θα έβγαινε μαζί σου. Οπότε αυτόν ξέγραψέ τον.
Από την άλλη, ο δεύτερος φαίνεται πιο συνεννοήσιμος, πιο συμβατός με τη ζωή σου και συνεπώς και πιο πρόθυμος να σε βάλει στο πρόγραμμά του. Φυσικά τίποτα δεν είναι δεδομένο και εάν δε γουστάρεις πολύ κάποιον, δεν νιώθεις στο στομάχι πεταλούδες και δεν αναστατώνεσαι κάθε φορά που τον σκέφτεσαι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς. Επειδή όμως θέλεις το καλοκαιρινό το φλερτ και σου έχει βγει το κακομαθημένο από μέσα σου, τότε προτείνουμε να δοκιμάσεις την τύχη με τον δεύτερο και ο Θεός βοηθός!
Καλή σου επιτυχία!