«Το έχω πει στη γυναίκα μου, πέντε παιδιά θα κάνουμε»

«Το έχω πει στη γυναίκα μου, πέντε παιδιά θα κάνουμε»

Να κάνεις, αγάπη μου.

«Λατρεύω» τους άντρες που αποφασίζουν ερήμην μας, για πράγματα που αφορούν εμάς πολύ περισσότερο απ'ότι αυτούς. Γιατί κακά τα ψέματα, ένα παιδί αφορά εμάς τις γυναίκες, πολύ περισσότερο.

Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Από τις ανακατωσούρες, τα κιλά της εγκυμοσύνης, τους πόνους της γέννας, τον θηλασμό, τα ξενύχτια; Ή αργότερα τις δύσκολες συζητήσεις περί γυναικολογικών θεμάτων ή περί αισθηματικών, που συνήθως οι άντρες «βγάζουν την ουρά τους απ'έξω;»

Εκτός όλων των άλλων, κι επειδή στην πραγματικότητα δεν μεγαλώνουν ποτέ, δεν σκέπτονται και τα οικονομικά και πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζει μια πολυμελής οικογένεια, αλλά τους αρέσει η ιδέα, η εικόνα της. Για πες τους να αντικαταστήσουν το ωραίο, σπορ αμάξι τους με ένα πολυμορφικό και θα αρχίσουν να ξανασκέφτονται την ιδέα των πολλών παιδιών, άμεσα.

Κι επειδή ως γνωστόν οι άντρες δεν σκέφτονται απαραίτητα με το μυαλό τους, υπενθυμίστε στον σύζυγο σας ότι... μπορείτε να «προσπαθείτε» για πολλά παιδιά, έχοντας εξασφαλίσει ότι από ένα σημείο κι έπειτα , θα αποβούν άκαρπες οι προσπάθειες!