Μήπως το αγόρι μου είναι γκέι;

Μήπως το αγόρι μου είναι γκέι;

To Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριες του.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,
με λένε Γιώτα και εδώ και μερικούς μήνες το αγόρι μου δε μου τα λέει καθόλου καλά. Ο Λευτέρης είναι μαζί μου τα τελευταία πέντε χρόνια και πάντα ήταν αρκετά ιδιαίτερος. Ως σχεδιαστής μόδας ασχολείται πολύ με πράγματα γυναικεία, του αρέσει να ντύνεται τολμηρά και έχει εκκεντρικό στυλ. Αυτό μου αρέσει πολύ γιατί συννενοούμαστε τέλεια, καθώς νιώθω πως δεν είναι μόνο γκόμενος, αλλά και κολλητός μου με τον οποίο μπορώ να συζητήσω ακόμα και για θέματα που αφορούν κορίτσια.

Εδώ και ένα εξάμηνο όμως, νιώθω πως έχει αλλάξει και δε μου αρέσει η συμπεριφορά του. Αγόρασε μία φούστα από ένα μεγάλο οίκο που υποτίθεται πως είναι για άντρες (μα είναι δυνατόν;) και έχει αρχίσει να φοράει τα αξεσουάρ μου και να κρατάει τις τσάντες μου, πάντα ως ένδειξη fashion statement. Ντρέπομαι ακόμα και στη σκέψη, αλλά έχω την εντύπωση πως από τότε που μου καρφώθηκε η ιδέα νομίζω ακόμα και ότι φλερτάρει με άντρες φίλους μας. Τι να κάνω;

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Γιώτα,
καταρχήν σε ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σου ειδικά σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα. Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά που περιγράφεις δεν είναι η συμπεριφορά ενός μέσου straight άντρα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως ο Λευτέρης μέσα σε μερικές μέρες έγινε ομοφυλόφιλος. Είτε ήταν πάντα και δεν το είχες πάρει χαμπάρι, οπότε τώρα εκδηλώθηκε, είτε πάλι περνάει μία ψυχολογική φάση και θέλει να δοκιμάσει καινούργια πράγματα στο ντύσιμό του.

Θα σου προτείναμε να παρατηρήσεις λίγο ακόμα τη συμπεριφορά του και να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Κάνε λίγη υπομονή και δείξε κατανόηση γιατί ίσως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο νομίζεις. Εάν πάλι το αγόρι βγήκε από τη ντουλάπα και πήρε τις αποφάσεις σου, να είσαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα στις ανακοινώσει και θα αποκτήσεις έναν κολλητό που θα σε συμβουλεύει σε ζητήματα μόδας.
Καλό κουράγιο!

Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με το Queen.gr δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ.