Βγάλτε τις μάσκες

Βγάλτε τις μάσκες

Πολύ συχνά οι στολές πετυχαίνουν το σκοπό τους τόσο απόλυτα που δεν μπορείς να καταλάβεις με τίποτα ποιος κρύβεται από κάτω.

Είχα πάει με το φίλο μου σε ένα μασκέ πάρτυ πριν από μερικά χρόνια. Αυτός είχε βάλει τη στολή του δολοφόνου από το Scream και εγώ είχα ντυθεί χαβανέζα, μια στολή που πολύ του άρεσε. Τα περνούσαμε υπέροχα και πίναμε συνέχεια, χορεύαμε και μιλούσαμε σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας στο έπακρο την ευκαιρία μας για Αποκριάτικη διασκέδαση.

Κάποια στιγμή είχα μεθύσει τόσο πολύ που δεν κρατιόμουν με τίποτα. Πηγαίνω στο φίλο μου και του ψιθυρίζω στο αυτί «Έλα στην τουαλέτα τώρα!». Είδα τη μάσκα του να γυρίζει προς το μέρος μου και ένιωσα τα μάτια του να με καρφώνουν. Δεν απάντησε τίποτα. Του έκλεισα το μάτι και αισθανόμουν πολύ καυτή γυναίκα έτσι που κατόρθωσα να τον σοκάρω.

Πήγα στην τουαλέτα και μετά από λίγο μπήκε μέσα –στην τουαλέτα και σ' εμένα. Όταν τελειώσαμε έφυγα πρώτη εγώ και μετά από λίγο αυτός, για να μην μας καταλάβουν και ζαλισμένη όπως ήμουν, προχώρησα προς το κέντρο του σαλονιού. Εκεί, είδα τον φίλο μου να συζητάει με την παρέα μας φορώντας τη στολή του αλλά όχι τη μάσκα.

Γύρισα σοκαρισμένη το κεφάλι πίσω μου και είδα έναν άγνωστο με μια στολή ίδια με του φίλου μου να περπατά περήφανα στο δωμάτιο. Δεν είδα ποτέ το πρόσωπό του, αφού είπα στο φίλο μου να φύγουμε αμέσως και εννοείται πως δεν του ομολόγησα ποτέ τη γκάφα που είχα κάνει.

Εύα, 34