Τα top ατυχήματα πάνω στο sex και πώς να... επιβιώσετε!

Τα top ατυχήματα πάνω στο sex και πώς να... επιβιώσετε!

Ψυχραιμία και πάνω απ' όλα χιούμορ! Σώζει ζωές...

Oτιδήποτε περιλαμβάνει, γύμνια, κρεβατοκάμαρα και κατ' εξακολούθηση sex, μπορεί να καταλήξει είτε σε... παράδεισο, είτε σε ολική καταστροφή! Βλέπετε, τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια της... συνουσίας μπορεί να είναι πολλά, χωρίς φυσικά τη θέλησή μας, και να φέρουν τόσο εσάς όσο και τον παρτενέρ σας σε τρομακτικά δύσκολη θέση! Παρακάτω, σας έχουμε έναν οδηγό επιβίωσης από τέτοιες άβολες, στην καλύτερη, καταστάσεις... Οπλιστείτε με θάρρος και κουράγιο, και συνειδητοποιείστε ότι δεν είστε η μοναδική στον πλανήτη γη που γίνατε... ρόμπα!

Τραυματισμοί: Και εννοούμε όλων των ειδών, από τη γάτα του παρτενέρ σας που όρμησε και γράπωσε το πέος του σε μία προσπάθεια διεκδίκησης του αφεντικού της, μέχρι την τούμπα που φάγατε σε μία προσπάθεια να γίνετε αισθησιακή και τολμηρή και τώρα τα πλευρά σας πονάνε και μάλλον σπάσατε και ένα δόντι! Σε αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις, όπου η σωματική ακεραιότητα κυριολεκτικά κινδυνεύει, δεν έχετε και πολλές επιλογές. Σταματήστε ό, τι κάνετε, ναι ξέρουμε τι κάνετε, και ψάξτε για το βαλιτσάκι με τα φάρμακα και τις γάζες που φυλάτε για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αν φυσικά τα τραύματα είναι πιο σοβαρά, υπάρχουν και διανυκτερεύοντα νοσοκομεία. Μόνο μην ξεχάσετε να ρίξετε κάτι πάνω σας...

Φύσηξε... βοριάς: Είναι ίσως ότι πιο άβολο μπορεί να βιώσει μία γυναίκα κατά τη διάρκεια του sex. Εκεί λοιπόν που είστε άκρως αισθησιακή, βγάζετε τα σέξι βογγητά σας και τον έχετε κάνει τούρμπο, σας ξεφεύγουν... αέρια! Αν δεν το αντιλήφθηκε καν, συνεχίστε τη δουλίτσα σας ανενόχλητη. Αν ωστόσο, ο... τρόπος έκφρασής σας ήταν λίγο πιο... ηχηρός από το επιτρεπτό, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να φρικάρετε. Γυρίστε με νάζι και ζητήστε ένα απλό και ειλικρινές συγνώμη. Να είστε σίγουρες, ότι αυτός στη χειρότερη θα χαμογελάσει, γιατί δεν θα είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει. Δεδομένου ότι πάτε με ενήλικο και όχι με 18χρονο! Κρατήστε την ψυχραιμία σας, και όταν βρεθείτε σπίτι σας μπορείτε να κλάψετε με την ησυχία σας. Ή να το πείτε στις φίλες σας και απλά να γελάσετε μέχρι δακρύων!

Η... ζούγκλα του Αμαζονίου: Είναι μερικές φορές, από εκείνες που απλά βγαίνετε για ένα χαλαρό ποτό χωρίς να έχει προγραμματιστεί... συνέχεια! Εσείς λοιπόν, επειδή την επόμενη μέρα θέλετε να περάσετε και από την αισθητικό σας γαι μία αποτριχωσούλα, δεν είστε αυτό που θα λέγαμε και... γουλί! Κορίτσια χαλαρώστε... Αν ο παρτενέρ σας έχει ερεθιστεί, τότε το τελευταίο που θα τον ενοχλήσει είναι μερικές τριχούλες. Οι άντρες τα βλέπουν πολύ πιο απλά τα πράγματα, και εφόσον υπάρχει στόχος, τα γύρω γύρω δεν τον απασχολούν και ιδιαίτερα. Αν παρόλα αυτά εσείς αισθάνεστε περίεργα, μπορείτε να πάτε λίγο στην τουαλέτα και να ξυριστείτε στα γρήγορα. Για να τον αποζημιώσετε για την αναμονή, γυρίστε με ένα μπουκαλάκι baby oil και ζητήστε του να σας αλείψει. Να είστε σίγουρες, ότι τα χαζά σενάρια που κάνουμε, ότι θα σας συζητάει την επόμενη μέρα με τους φίλους του και θα σας αποκαλεί... ουρακοτάγκο, ανήκουν στη σφαίρα της δικής σας χαζής φαντασίας και μόνο! Το πιο πιθανό είναι να σας πάρει τηλέφωνο και να σας πει πόσο του άρεσε το ξαφνικό... τετ-α-ετ σας!

Ψηλές... νότες: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανόποιηση για έναν άντρα, από το να φέρει την παρτενέρ του σε οργασμό. Επιβεβαιώνεται και νιώθει τεράστιος εραστής! Τι γίνεται όμως όταν εσείς, λόγω μεγάλου ενθουσιασμού είτε λόγω ιδιοσυγκρασίας, σηκώνετε τη γειτονιά στο πόδι με τα ουρλιαχτά και το... dirty talking; Εντάξει, αυτό είναι ίσως κάτι που απολαμβάνετε και εσείς και ο παρτενέρ σας, αλλά τη στιγμή που θα αρχίσουν οι γείτονες να βαράνε κουδούνια, τότε θα πρέπει να ανησυχήσετε! Οπότε, δυο είναι οι λύσεις: Ή του λέτε να σας φιμώνει κατά τη διάρκεια του sex, γιατί και να καταπιεστείτε δεν μπορείτε, είτε να βάλει ηχομόνωση στους τοίχους του. Γιατί στους δικούς σας έχετε ήδη!

Και κάναμε κάτι γέλια...: Και εκεί που ο καλός σας, δίνει πόνο, σας πιάνει ένα νευρικό γέλιο άνευ προηγουμένου. Συγκεκριμένος λόγος δεν υπάρχει, απλά σας ήρθε! Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο για κάποιον, να αντιμετωπίζει το δυνατό γέλιο του άλλου, την ώρα που είναι γυμνός και πλήρως εκτεθειμένος. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά. Το sex είναι από μόνο του...αστείο! Οι περίεργες φάτσες, οι ήχοι και όλα αυτά τα... κουλά που ξεστομίζουμε είναι πραγματικά για γέλια! Οπότε, την επόμενη φορά που θα σας συμβεί κάτι αντίστοιχο, εξηγήστε στον παρτενέρ σας ότι δεν γελάτε μαζί του και πάρτε τον μία δυνατή αγκαλιά. Ή ότι πιστεύετε εσείς ότι θα τον ηρεμήσει...

Διαβάστε επίσης:

Βλέπετε όνειρα... σεξουαλικού περιεχομένου;Μάθετε τι σημαίνουν!

Δεν βρίσκω κάποιον να με ικανοποιεί για σχέση πια, αλλά δεν κάνω πισωγυρίσματα!

Τι αποκαλύπτει η αγαπημένη σας στάση για τον χαρακτήρα σας;