Έχω μικρό στήθος και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που δεν προχωράω στις σχέσεις μου. Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα και ντρέπομαι να το πω στις φίλες μου.

Έχω μικρό στήθος και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που δεν προχωράω στις σχέσεις μου. Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα και ντρέπομαι να το πω στις φίλες μου.

Όσο περνάει ο καιρός απομακρύνομαι και κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημά μου;

Αγαπητέ Dr Love,

Θα έλεγα ότι έχω αρκετά μικρό στήθος έως ανύπαρκτο βάζω ενίσχυση αλλά τ πρόβλημα δεν βελτιώνεται.... κ πιστεύω ότι είναι ένα από τ βασικότερα κολλήματα μου που δεν προχωράω παρακάτω στις σχέσεις μ κ καταλήγω να λέω τ κλασσικό χωρίζουμε... Κυρίως γιατί δεν έχω τ απαραίτητα προσόντα... Επίσης, το άλλο πρόβλημα είναι ότι γενικά αποφεύγω να αναφέρω στους γνωστούς μου ότι δεν έχω ολοκληρώσει γιατί όλες έχουν οπότε φοβάμαι ότι θα με απομακρύνουν και κάτι ανάλογο συμβαίνει κ όταν είναι να κάνω μια καινούρια γνωριμία που οκκ λόγω της ηλικίας μου νομίζει ο άλλος ότι είμαι ολοκληρωμένη οπότε για να αποφύγω αυτό το κομμάτι απλά απομακρύνομαι κ κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου δεν ξέρω μήπως φοβάμαι κιόλας αλλά πιστεύω είναι πολλά... Υπάρχει κάποια λύση?

Αγαπητή φίλη,

Θα σου έλεγα το μοναστήρι, αλλά λέω να το παλέψω λίγο.
Είμαι σίγουρος ότι έχεις δεχθεί πλάκες και καζούρα από φίλους για το μικρό σου στήθος. Ναι, το πιστεύω αυτό, γιατί έτσι είναι οι φιλικές σχέσεις και πρέπει κάποια πράγματα να τα βλέπεις ως αστεία και μόνο. Το θέμα όμως διαφέρει όταν πάμε στις ερωτικές σχέσεις.
Έχεις ακούσει τη φράση «όλα είναι στο μυαλό»; Κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπίσεις τη κατάσταση και εσύ. Έχεις μικρό στήθος; So what;
Δες τα πράγματα απλά και λογικά. Λες η Keira Knightley και η Natalie Portman να σκέφτηκαν πολύ το μικρό τους στήθος όλα αυτά τα χρόνια; Λες να έχει ασχοληθεί ιδιαίτερο ο κόσμος με το μικρό στήθος της Shakira; Αν δεν το έπιασες, μόλις σου είπε μερικές «θεές» που δεν έγιναν γνωστές για τις εκρηκτικές καμπύλες τους.
Και αν αυτός είναι ο λόγος που δεν ολοκληρώνεις τις σχέσεις, κάνεις λάθος. Διότι, ok, ο άντρας κοιτάει το στήθος μιας γυναίκας έξω σε ένα μπαρ (την αλήθεια τη λέμε...), αλλά όταν πέσει στο κρεβάτι μαζί της άλλα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Με το στήθος μπορείς να κάνεις μερικά πράγματα στο σεξ, με το υπόλοιπο σώμα μπορείς να κάνεις τα πάντα!
Ειλικρινά, ωστόσο, δεν νομίζω πως φταίει το μικρό σου στήθος που δεν ολοκληρώνεις τις σχέσεις σου. Αλλά το ότι δεν το έχεις ξανακάνει και βρίσκεις μια δικαιολογία στο μυαλό σου για να το αποφεύγεις -είδες που κολλάει παντού το «όλα είναι στο μυαλό»;