Πέντε και να καίνε: Αυτές είναι οι top φαντασιώσεις πάνω στο sex

Πέντε και να καίνε: Αυτές είναι οι top φαντασιώσεις πάνω στο sex

Aφήστε τις ντροπές στην άκρη και εμπλουτίστε τη σεξουαλική σας ζωή!

To sex είναι δημιουργικό, απολαυστικό και απαιτεί εκτός από... τεχνογνωσία και αρκετή φαντασία! Γιατί ωραία είναι η χημεία, ακόμα καλύτερες οι ανατομικές αρετές τόσο οι δικές σας όσο και του συντρόφου σας, αλλά καμιά φορά απαιτούνται και κάποια άλλα πράγματα τα οποία θα δώσουν μία πιο kinky νότα στις... συνευρέσεις σας. Ένα από αυτά είναι αναμφισβήτητα οι φαντασιώσεις και κατά συνέπεια και η πραγματοποίησή τους! Εδώ σας έχουμε τις top φαντασιώσεις πάνω στο sex, για να δείτε τελοσπάντων ότι δεν είστε οι μόνες που σκέφτεστε βρώμικα πράγματα όταν είστε μόνη σας στο... σαλόνι σας!

1. Ο πρώην: Η αλήθεια είναι ότι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι. Αφενός περιέχει το στοιχείο του απαγορευμένου και αφετέρου το στοιχείο του ανικανοποιήτου, τα οποία φυσικά εξιτάρουν τη φαντασία και βάζουν φωτιά στη λίμπιντό σας. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα φέρετε στο μυαλό σας μία καυτή συνεύρεση με τον πρώην σας, ο οποίος μπορεί να είναι ακόμα και παντρεμένος με παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να νιώσετε τύψεις, μιας και πιθανότατα και ο νυν σύντροφός σας να σκέφτεται τη δική του πρώην. That's life...

2. Aστυνομικίνα: Είναι γνωστό, ότι άντρες και γυναίκες ανεξαιρέτως, εξιτάρονται από τις στολές, τις επαγγελματικές πάντα. Μία από τις πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις λοιπόν, είναι η γυναίκα αστυνομικός. Νοικιάστε μία super sexy στολή, προμηθευτείτε χειροπέδες και μαστίγια και τιμωρείστε τον παρτενέρ σας με τον χειρότερο τρόπο! Εναλλακτικά, μπορείτε εσείς να παίξετε την... κλέφτρα και εκείνος το όργανο της τάξης! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε...

3. Μέσα σε club: Βρίσκεστε σε ένα τεράστιο μαγαζί, η μουσική παίζει δυνατά, ο κόσμος χορεύει ξέφρενα και το αλκοόλ ρέει άφθονο. Κάπου εκεί ανάμεσα στο πλήθος, εντοπίζετε τον άντρα των ονείρων σας ο οποίος διασχίζει το μαγαζί, σας αρπάζει και σας φιλάει. Τα υπόλοιπα είναι αναμενόμενα καθώς κάνετε καυτό sex είτε μέσα στις τουαλέτες, είτε, για τους πιο τολμηρούς, σε κοινή θέα! Ελάχιστοι το έχουν κάνει, αλλά σχεδόν όλοι το έχουν φανταστεί.

4. Η πισίνα: Εντάξει, μπορεί η συγκεκριμένη φαντασίωση να απαιτεί λίγα χρήματα παραπάνω και οπωσδήποτε μία πολυτελή κατοικία, αλλά και ποιος δεν έχει φαντασιωθεί να κάνει sex σε μία τεράστια, ειδυλλιακή πισίνα; Φανταστείτε το πιο καυτό Χολιγουντιανό σενάριο, με πρωταγωνιστή φυσικά τον δικό σας άντρα των ονείρων, ο οποίος φορά τα ελάχιστα και σας περιμένει με ένα coctail στο χέρι.

5. Η δασκάλα: Μπορεί όταν είσασταν μαθήτρια να μισούσατε οτιδήποτε είχε να κάνει με το σχολείο, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και διεγερτικό από μία εντυπωσιακή δασκάλα με άγριες διαθέσεις. Βάλτε του να γράψει τεστ και να τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, αντί να βγάλετε τη βέργα σας, βγάλτε τα... ρούχα σας!

Διαβάστε επίσης:

6 (απίστευτα) πράγματα που πλήττουν ανεπανόρθωτα τις σεξουαλικές σας επιδόσεις

8 tips για να γίνεις η προσωπική του ιέρεια του SEX

Μάθε τι πρέπει να φορέσεις για να πάρει φωτιά!