Το πορνό βλάπτει σοβαρά την αρσενική λίμπιντο

Το πορνό βλάπτει σοβαρά την αρσενική λίμπιντο

Γιατί όλα στη ζωή θέλουν μέτρο, ακόμα και το πορνό.

Όταν συνειδητοποίησαν ότι μπορούσαν να βλέπουν πορνό στο ίντερνετ και να αυνανίζονται, οι άνδρες αναφώνησαν ευτυχισμένοι, «αλληλούια!». Ήταν ολόφρεσκο, ήταν σε βίντεο, ήταν άπειρο, ήταν εκεί, δωρεάν, στη διάθεσή τους, 24 ώρες το 24ωρο. Ξυπνούσαν το πρωί και επισκέπτονταν εικονικά τουλάχιστον 40 κρεβάτια/καναπέδες/πισίνες/κομοδίνα κ.ά, ξεκουράζονταν το απόγευμα, άλλες τόσες επισκέψεις στις πορνοκοινότητες, ξάπλωναν το βράδυ μετά από μια κουραστική μέρα και... ας μην περιγράψουμε τι συνέβαινε αυτές τις ώρες.

Τώρα, όλο και περισσότεροι παραδέχονται μέρα με τη μέρα πως είναι εθισμένοι στο διαδικτυακό πορνό, το οποίο τους έχει ρουφήξει τη λίμπιντο. Τι σημαίνει αυτό; Τους είναι αδύνατον να τελειώσουν κατά τη διάρκεια «φυσιολογικού» σεξ με μια κοπέλα αν δε φέρουν στο μυαλό τους την αγαπημένη τους σκηνή (και ακόμα και έτσι τα καταφέρνουν με δυσκολία), αισθάνονται λιγότερο άνετα όταν κάνουν σεξ με μια γυναίκα παρά όταν αυτοϊκανοποιούνται, δε νιώθουν αυτό το ευχάριστο άγχος και την χαρά που αισθάνεται ο μέσος άνθρωπος όταν δίνει το πρώτο φιλί στη γυναίκα που τόσο μόχθησε για να βγάλει έξω, θέτουν υπερβολικά στάνταρντς και έχουν ακραίες απαιτήσεις όσον αφορά το σεξ, κουράζονται τόσο πολύ από την αυτοϊκανοποίηση που παθαίνουν ανοσία και όταν έρχεται η ώρα, ένα όμορφο γυναικείο κορμί στη διάθεσή τους δεν είναι ικανό να τους ξεσηκώσει και πολλά πολλά άλλα.

Ένας ένας μπαίνουν σε διαδικασία απεξάρτησης και προσπαθούν να κόψουν το διαδικτυακό πορνό. Ένας ένας ξαναβρίσκουν τα χαμένα τους συναισθήματα και απολαμβάνουν και πάλι τον έρωτα με την αγαπημένη τους και όχι με μια πορνοστάρ που έχει εγκατασταθεί στο κεφάλι τους. Μία μία πρέπει κι εσείς να διαθέσετε την υπομονή που είναι απαραίτητη προκειμένου να τον βοηθήσετε να το ξεπεράσει.