5+1 μύθοι για το πρωκτικό sex, καταρρίπτονται!

5+1 μύθοι για το πρωκτικό sex, καταρρίπτονται!

Δεν είναι πια και τόσο τρομερό!

Oι άντρες αγαπούν το ποδόσφαιρο, το sex και τα γυναικεία οπίσθια! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που όλοι έστω και μία φορά στη ζωή τους έχουν κάνει κρούση στην καλή τους για να τους δώσει την χιλιοτραγουδισμένη πίσω πόρτα! Δεν θα καταλάβουμε ποτέ γιατί τους αρέσει τόσο πολύ, παρά το γεγονός ότι έχει σπαταληθεί άπειρο μελάνι προκειμένου να εξηγήσει τη συγκεκριμένη μανία των αντρών, ωστόσο, όταν τελικά το φρούριο πέσει, δεν είναι λίγες εκείνες που παραδέχονται ότι τελικά το απήλαυσαν! Αν λοιπόν είστε από εκείνες τις δύσκολες, που ο σύντροφός σας σας ζητά επανειλημμένα να του δοθείτε... από πίσω αλλά έχετε ενδοιασμούς και φόβους, παρακάτω σας καταρρίπτουμε κάποιους μύθους που επικρατούν σχετικά με το πρωκτικό sex έτσι για να σας προβληματίσουμε και να σας ωθήσουμε να σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να πείτε το μεγάλο ναι!

1. Εκεί πίσω υπάρχει βρωμιά: Έχουμε μεγαλώσει με την πεποίθηση ότι τα γεννητικά μας όργανα είναι ότι πιο βρώμικο υπάρχει στον πλανήτη. Όλοι μας θυμόμαστε κατά την παιδική μας ηλικία αν κάναμε το λάθος και αγγίζαμε τον πρωκτό ή το αιδοίο μας, έπρεπε στη συνέχεια να βάλουμε τα χέρια μας στον κλίβανο προκειμένου να είμαστε και πάλι καθαροί! Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε εμείς: Για ποιο λόγο ένας πρωκτός να είναι πιο βρώμικος από τα χέρια μας τα οποία έρχονται σε επαφή με άπειρα αηδιαστικά πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας; Με τη σωστή υγιεινή, μπορεί ένας πρωκτός να είναι πραγματικά... αστραφτερός! Εννοείται ότι επειδή υπάρχουν αρκετά βακτήρια καλό θα ήταν να αποφύγετε την επαφή από τον κόλπο αμέσως μετά από την επαφή από πίσω, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!

2. Πόνος: Άκρως λανθασμένη αντίληψη η οποία επικρατεί προφανώς για να δικαιολογήσει τα διάφορα ταμπού. Σίγουρα ο πρωκτός δεν έχει τη δυνατότητα να υγρανθεί όπως ο κόλπος, αλλά με το σωστό χειρισμό όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά. Αν λοιπόν έχετε δοκιμάσει την πίσω πόρτα και πονέσατε, τότε πολύ απλά ο παρτενέρ σας είναι άγαρμπος και δεν έχει ιδέα πως να χειριστεί την κατάσταση. Φροντίστε λοιπόν να υγράνετε πολύ καλά την περιοχή με λιπαντικό και αν δείτε ότι ο καλός σας πάει να κάνει κατά μέτωπον επίθεση βάλτε του λίγο φρένο και ζητήστε του να είναι γλυκός και... ευγενικός. Ακόμα καλύτερα αν έχει προηγηθεί μία μικρή διάνοιξη με το... δάχτυλο!

3. Είναι ανθυγιεινό: Επικρατεί γενικότερα η αντίληψη ότι αν κάποια γυναίκα νιώσει τις χαρές της πίσω πόρτας, στη συνέχεια θα υποφέρει από διαφόρων ειδών δεινά! Αιμορροίδες, πληγές ακόμα και... ακράτεια είναι μερικές από τις συνέπειες του πρωκτικού! Είναι δυνατόν κάτι που δίνει τόσο μεγάλη απόλαυση να προκαλεί τόσο κακό στην υγεία; Στην πραγματικότητα, αν ο καλός σας είναι δεξιοτέχνης και φυσικά δεν πάσχει από κάποιο αφροδίσιο, oύτε πληγές θα κάνετε, ούτε το έντερό σας θα πάθει κάτι, ούτε φυσικά θα αναγκαστείτε να κυκλοφορείτε με πάνα! Eννοείται ότι πάντα φοράτε προφυλακτικό, όχι μόνο για τους γνωστούς λόγους της ασφάλειας, αλλα δευτερευόντως γιατί κάνει τη διείσδυση πολύ πιο εύκολη!

4. Eίναι διεστραμμένο: Αν όντως πιστεύετε κάτι τέτοιο, μάλλον κάποιος δεν σας τα έχει πει σωστά. Το πρωκτικό sex είναι μία πράξη ευρέως αποδεκτή η οποία μάλιστα ήταν ιδιαιτέρως διαδεδομένη και στην αρχαιότητα. Βέβαια, οι αρχαίοι λαοί είχαν και στο καθημερινό μενού τα όργια, κάτι που δεν είναι ανάγκη να υιοθετήσετε! Ωστόσο, οι γυναίκες, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, προτιμούσαν την από πίσω ευχαρίστηση διαφυλάσσοντας και την αγνότητά τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που επίσης ένα μεγάλο ποσοστό έρχεται σε οργασμό με την πρωκτική επαφή! Απαλλαγείτε από τα ανόητα και αφελή ταμπού και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο!

5. Είναι μόνο για τους ομοφυλόφιλους: Όπως και με το παραπάνω, είναι εντελώς χαζό να πιστεύετε κάτι τέτοιο και μόνο ένα άτομο που ζει σε γυάλα θα μπορούσε να έχει τέτοιες αντιλήψεις. Μπορεί φυσικά να αποτελεί την κύρια τεχνική των ομοφυλοφίλων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν το προτιμούν και πολλά ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Eίπαμε, προσφέρει απόλαυση. Πώς αλλιώς να σας πείσουμε;

6. Ο πόνος υπάρχει σε όλες τις στάσεις: Τεράστιος μύθος κορίτσια. Αν φυσικά θέλετε να το παίξετε πορνοστάρ και να καθίσετε στα τέσσερα, τότε πολύ πιθανό να νιώσετε κάποιες ενοχλησούλες. Προτιμήστε λοιπόν τη στάση κουτάλι που επιτρέπει πιο απαλή διείσδυση ή να είστε εσείς από πάνω όπου θα μπορείτε και να ελέγξετε το πόσο βαθιά θα είναι η διείσδυση.

Διαβάστε επίσης:

Sex και άστρα: Αποπλανήστε τον ανάλογα με το ζώδιό του!

Αυτές είναι οι στάσεις (στο sex) που οφείλετε να δοκιμάσετε!

Πώς να κάνετε sex κάτω από την οικογενειακή στέγη!