Τα είχαμε 2 χρόνια, τον χώρισα, προσπάθησα να προχωρήσω τη ζωή μου, εκείνος ήθελε να είμαστε μαζί, αλλά όταν κοιμηθήκαμε ξανά μαζί, με παράτησε. Γιατί;

Τα είχαμε 2 χρόνια, τον χώρισα, προσπάθησα να προχωρήσω τη ζωή μου, εκείνος ήθελε να είμαστε μαζί, αλλά όταν κοιμηθήκαμε ξανά μαζί, με παράτησε. Γιατί;

Το πασχα του 2012 ζήτησα απο το αγορι μου να χωρισουμε μετα απο σχεδον 2 χρονια σχεσης καθώς θα έφευγα απο την αθήνα σε νησι για δουλειά, το δέχτηκε αλλα ωστόσο μέχρι και αρχές καλοκαιριού ήθελε να βρισκόμαστε και φιλικά αλλα και ερωτικά. Καποια μέρα τσακωθήκαμε άσχημα και θέλοντας να ξεκαθαρίσω τη ζωη μου του ζήτησα να ξεκόψουμε κάθε επικοινωνία εώς οτου να βρω τον επόμενο και να προχωρησω στη ζωη μου.

Ξαφνικά μέσα καλοκαιριού και ενω βρίσκομαι στο δεύτερο ραντεβου με ενα παιδί μου στέλνει μήνυμα χαλαρό του στυλ τι έγινε μου έλειψες ακόμη να βρεις τον επόμενο για να μπορούμε να μιλάμε? εγω εκνευρισμένη απο την ειρωνία απαντησα λεγοντας πως τον βρηκα και δεν θέλω καμια απολύτως επαφη. Εκείνος απο κεινη τη μέρα άρχισε τα τηλέφωνα και τα μηνυματα, οπου εγω δεν απαντουσα μέχρι που ειπα να τον παρω τηλέφωνο στα γενεθλια του να του ευχηθω. Με ευχαριστουσε συνεχεια που τον πηρα, επισης τότε μιλησαμε για τα νεα μας οπου εγω του πα για την νεα μου γνωριμια που βαδιζε σε μια σχεση που τοτε πιστευα πως ειχε προοπτικές, ο ιδιος όμως δεν ανεφερε κατι συγκλονιστικο στη ζωη του. Εκτοτε αρχισαμε να μιλαμε και μου ειπε πως ειχε κοπελα εδω κι ενα μηνα και πως θα θελε να παμε οι 4 μας για μπανιο, ενω μου εβγαλε και πολλα παραπονα για τη σχεση μας σε συγκριση με το πως ημουν μαζι του και πως ειμαι με την νεα μου σχεση, ήθελε οταν ειμαι αθήνα να βρισκομαστε και ενδιαφεροταν να δινει το παρον σε σημαντικες στιγμες της ζωης μου. Οταν εγω χώρισα με την νεα μου σχεση τον πηρα κλαιγοντας εχοντας αναγκη απο μια καλη του κουβεντα, ηταν βλακεια μου, εκεινος αρχισε να γελαει κοροιδευοντας.

Κάθε φορά που πηγαινα σπιτι του με προσεγγιζε ερωτικά και με παρακαλουσε για ενα μου φιλι λεγοντας μου πως υπαρχει ερωτισμος αναμεσα μας ακομη και πως το εξηγω... διχως να σκεφτεται την κοπελα του αντιθετως μου λεγε πως την βαριεται αλλα πως τον λατρευει και του φαιρεται καλα κανοντας του χατιρια που εγω δεν του εκανα, ακομη και τηλεφωνο που τον πηρε εκεινη της το εκλεισε λεγοντας της πως ειναι μαζι μου και ενω εκεινη ηξερε ποια ειμαι και συμφωνα με τα λεγομενα του πρωην μου πολλες φορες την ελεγε με το ονομα μου φρικαροντας την αθελα του- ωστοσο εγω του χα κρυψει πως ειχα χωρισει τελειως με τη σχεση μου και τον απεφευγα ερωτικα.

Κάποια μερα απο εκεινες που ημουν σπιτι του δεν αντεξα του ειπα πως εχω χωρισει εκεινος με προσεγγισε ερωτικα -δεν αντεξα αλλο να με προκαλει και εκεινη τη στιγμη θυμηθηκε την κοπελα του που ολον αυτον τον καιρο μονο εγω την σεβομουν- τελικα δεν αντεξε και καναμε ερωτα, ηταν υπεροχα. Απο εκεινη τη μερα ολα ομως αλλαξαν εγω τον ηθελα ξανα πισω μου χε λειψει η αγκαλια του, τα φιλια του, η αισθηση να τον εχω διπλα μου του ζητησα να ξαναμαστε μαζι εκεινος με απερριψε μου πε πως με την κοπελα του ειναι ερωτευμενος οχι οσο θα θελε αλλα θα προσπαθουσε (ηταν μαζι της μολις 2- 3 μηνες) πως δεν υπαρχει τιποτα αναμεσα μας, πως δεν με βλεπει ερωτικα και πως για εκεινον τελειωσε απο το πασχα οταν του ζητησα να χωρισουμε γιατι θα εφευγα κιολας και μου πε επισης πως και να γυρνουσε θα καναμε τα ιδια λαθη με προτρεψε για ''το καλο μου'' (λες και νοιαζοταν) να προχωρησω στη ζωη μου, εκτοτε χαθηκε και δεν τον εχω ξαναδει, ακομη και αν προσπαθησα.

Τι ημουν λοιπον για εκεινον μια ερωτικη επιβεβαιωση; Γιατι την επομενη μερα αντι να νιωσει ασχημα για την κοπελα του με ρωτουσε συνεχεια αν μου αρεσε και μου ειπε πως με ειδε και στον υπνο του να κανουμε ερωτα, μετα μου λεγε οτι θελει να βρισκομαστε αλλα θα τον βοηθουσε ο εξωτερικος χωρος και οχι σπιτι του για να μην παρασυρεται, γιατι ενω δεν ειχε ερωτισμο πλεον για μενα λεει ειμαι πολυ ωραια για να μου αντισταθει (εγω ξερω πως οταν ξερεις τι θες και πως δεν θες πια την πρωην και ποσο μαλλον να λες πως εισαι ερωτευμενος με τη νυν δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα)...Υστερα ενω δεν ημουν κατι περα απο ενα ανθρωπο που αγαπα γιατι ημασταν παλια μαζι.. Μου στειλε δωρο στο νησι στην εργασια μου, ενδιαφεροταν αν ειμαι καλα και μου κατεβαζε μουσικη και ταινιες, ήθελε να βρισκομαστε όποτε ήμουν Αθήνα, ζηλεψε στην υπονοια πως τα ξαναβρηκα με το αλλο παιδι και ελεγε σεξουαλικα σχολια τα οποια εκρυβαν ζηλια, ενω σε πολλα απο οσα μου ελεγε εδειχνε να χει απωθημενα απο τη σχεση μας. (Κατι που ξέχασα ειναι πως η κοπελα του ειναι απο το χωριο του τωρα πρεπει να χει ερθει Αθηνα και να συζουν).

QUEEN αν μπορεις να μου πεις την γνωμη σου γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου, το μονο που με κανει να τον δικαιολογω ειναι που ειχε ελλειψη εμπιστοσυνης οταν του ειπα να ξαναμαστε μαζι γιατι οταν ημουν μπερδεμενη και του μιλουσα για τα ερωτικα μου ειχε πιστεψει πως ήθελα τον αλλον, και αυτο μου το ειπε πως οτι μου λες τωρα πριν λιγο καιρο μου τα ελεγες για αλλον ανδρα.... δεν ημουν τίποτα γι αυτον;; Ηθελε απλα να επιβεβαιωθει ερωτικα; Εγω νιωθω πεταμενη και πολυ μ@λ@κ@ς που ανοιξα τα χαρτια μου και θελησα να ξαναειμαι με αυτον τον ανθρωπο, ειναι πολυ απογοητευτικο ο ανθρωπος που θεωρεις πως ειναι ο ανθρωπος σου να επιλεγει καποια που μολις γνωρισε χωρις να σου δωσει μια ευκαιρια στη σχεση σας λες και σχεδον 2 χρονια προσεφερα την αγαπη μου και την φροντιδα μου σε καποιον αλλο.... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ !!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ (ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ)

Τα είχαμε 2 χρόνια, τον χώρισα, προσπάθησα να προχωρήσω τη ζωή μου, εκείνος ήθελε να είμαστε μαζί, αλλά όταν κοιμηθήκαμε ξανά μαζί, με παράτησε. Γιατί; Τι να κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Ναι, το κείμενό σου είναι λίγο μπερδεμένο, αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ξέρεις στη ζωή υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων – και στο ερωτικό θέμα μου έρχονται τρεις, έτσι στα γρήγορα που το σκέφτομαι.
Αυτοί που όταν τους χωρίζεις το δέχονται και προχωράνε τη ζωή τους, αυτοί που είναι κολλημένοι και δεν μπορούν να το ξεπεράσουν, και αυτοί που θα πάρουν το αίμα τους πίσω αν τους αφήσεις.

Ναι, μπράβο, κέρδισες, μόλις το βρήκες. Ο πρώην σου ανήκει στη 3η κατηγορία. Όχι, δεν ήθελε ερωτική επιβεβαίωση, ήθελε εκδίκηση. Ξέρεις από αυτήν του «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» και άλλα τέτοια ωραία.

Όταν προσπάθησες να συνεχίσεις τη ζωή σου, έκανε τα πάντα για να σε κερδίσει. Σου έλεγε όλα αυτά που ήθελες να ακούσεις. Γιατί το σίγουρο είναι ότι τη νέα του κοπέλα δεν την έχει τελικά τόσο φτυσμένη και ειλικρινά δεν πιστεύω να μπέρδεψε το όνομά της με το δικό σου ούτε μια φορά. Ήθελε απλά να σε ρίξει στο κρεβάτι και να σε κάνει να τρέχεις από πίσω του, ενώ αυτός θα κάνει τη ζωή του και θα είναι μια χαρά. Κοινώς το σκέφτηκε κάπως έτσι: «Με άφησες, θα σε γ@@@@ω!».

Αν το δούμε από την άποψη της εκδίκησης, τότε πέτυχε αυτό που ήθελε 100%. Αν το δούμε από την άποψη τη συναισθηματική -τη δικιά σου δηλαδή-, λυπάμαι που στο λέω, αλλά όχι απλά έπεσες στην παγίδα, έπεσες και τσακίστηκες.

Τέτοιες καταστάσεις καλό είναι να τις τελειώνεις από νωρίς. Όταν χωρίσατε δεν έπρεπε να τον αφήσεις να εμπλακεί στη ζωή σου. Δεν έπρεπε να είχατε κρατήσει καμία επαφή.
Όντως πιστεύω ότι κάποια στιγμή δύο πρώην μπορούν να γίνουν φίλοι. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να περάσει αρκετό διάστημα, να έχουν ξεπεράσει τα απωθημένα τους και να έχουν προχωρήσει τη ζωή τους. 
Στη δικιά σου περίπτωση βέβαια είναι περιττό να πω ότι με τον πρώην σου δεν θα γίνετε φίλοι. Κι αν κάποια στιγμή το πιστέψεις, τότε στο λέω από τώρα: «Καλά να πάθεις»!

Όσο για να τα ξαναβρείτε – ειλικρινά πες μου το θέλεις αυτό; Πες μου το όμως...

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ