Tips για το τέλειο πρωινό sex!

Tips για το τέλειο πρωινό sex!

Για να σας πάει καλά η μέρα!

H συγκεκριμένη στήλη, εκτός του ότι αγαπά το sex, έχει εκφράσει ανοιχτά την αγάπη και την προτίμησή της και στις... πρωινές οριζόντιες περιπέτειες μιας και όπως και να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο να ξεκινάς την μέρα σου με έναν καφέ και το ίδιο με λίγο sex! Θα μας πείτε τώρα, όταν το μάγουλο είναι ακόμη ζαρωμένο από το μαξιλάρι και τα μάτια δεν έχουν ανοίξει καλά καλά, συν το ότι κλασικά έχετε καθυστερήσει στη δουλειά, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να γίνετε σέξι και να αρχίσετε τα νάζια στον καλό σας. Κι όμως, αν βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας, και κυρίως στο βιολογικό σας ρολόι, θα είστε σε θέση να κάνετε πρωινό sex πολύ συχνά και μάλιστα να το απολαμβάνετε! Εμείς σας έχουμε κάποιες μικρές αλλά σίγουρα πολύτιμες συμβουλές ώστε οι πρωινές σας περιπέτειες να αγγίξουν την τελειότητα!

1. Το ξύπνημα είναι το παν: Ιδού ένα μυστικό που σίγουρα δεν έχετε σκεφτεί: Βάλτε το ξυπνητήρι σας, να χτυπά με ένα αισθησιακό και ατμοσφαιρικό κομμάτι και όχι με τα στρουμφάκια που είχατε μέχρι σήμερα. Έτσι αυτομάτως και με το που ανοίξετε τα μάτια μπαίνετε στην κατάλληλη διάθεση! Βγάλτε λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες τις πιτζάμες σας και μείνετε ολόγυμνη! Στη συνέχεια πάρτε τον αγκαλιά ενώ ταυτόχρονα του κάνετε ένα αισθησιακό και απαλό μασάζ με αργές κινήσεις και παράλληλα τον φιλάτε στον αυχένα και στους ώμους. Ε μετά από αυτό δεν νομίζουμε ότι θα σας αρνηθεί ένα πρωινό στα... γρήγορα!

2. Φρέσκια αναπνοή: Ο σημαντικότερος λόγος που πολλά ζευγάρια αποφεύγουν το πρωινό sex είναι κυρίως η δυσάρεστη αναπνοή! Συγνώμη αλλά πραγματικά δεν σας είναι και ιδιαίτερος κόπος, νομίζουμε, να πάτε μέχρι την τουαλέτα και να βουρτίσετε τα δοντάκια σας. Εκτός του ότι φυσικά θα έχετε μία φρέσκια και ευχάριστη αναπνοή, η αίσθηση της οδοντόκρεμας ή τελοσπάντων η φρεσκάδα που αφήνει, κάνει το στοματικό sex μία νέα και ξεχωριστή εμπειρία η οποία σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη! Με την προυπόθεση φυσικά ότι η γεύση θα είναι μέντα ή έστω δύοσμος. Γιατί αν χρησιμοποιήσετε την παιδική με γεύση τσιχλόφουσκας, δεν νομίζουμε ότι θα καταφέρετε κάτι.

3. Απολαύστε τη θέα: Είναι πρωί και ο ήλιος μπαίνει δειλά δειλά μέσα από το παντζούρι. Τι σημαίνει αυτό; Εκτός του ότι ίσως για κάποιους αυτό να είναι ένα ρομαντικό σκηνικό, σημαίνει κυρίως ότι υπάρχει φως και όλα, μα όλα βγαίνουν στη φόρα! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να κρύβεστε κάτω από τα σκεπάσματα, γιατί σέξι δεν θα καταφέρετε να γίνετε. Απαλλαγείτε από τυχόν ανασφάλειες και φοβίες και δείξτε το σώμα σας δίχως φόβο και πάθος. Να ξέρετε ότι θα το εκτιμήσει δεόντως. Ακόμα ένα θετικό σε όλο αυτό, είναι το γεγονός ότι είστε κι εσείς σε θέση από την πλευρά σας να θαυμάσετε το κορμί του και να το παρατηρήσετε. Γιατί κακά τα ψέματα, σύμφωνα με έρευνες, η γυναίκα είναι εξίσου οπτικό ον με τον άντρα. Οπότε, φάτε μάτια ψάρια!

4. Εκμεταλλευτείτε τη φύση και την μυρωδιά: Σύμφωνα με μελέτες, ο άντρας μόλις ξυπνήσει και για τρεις ακόμα ωρίτσες, βρίσκεται στο peak του ερεθισμού του, ακόμα και συγκριτικά με τις βραδινές ώρες που είναι κατ' εξοχήν οι ώρες που ο κόσμος... αγαπάει! Μην χάνετε λοιπόν χρόνο και εκμεταλλευτείτε το δώρο αυτό της φύσης σε εσάς με λίγο και καλό, πρωινό sex. Πάμε στοίχημα ότι ο καλός σας και τα προσόντα του, θα είναι στα καλύτερά τους! Επιπλέον, ακόμα κάτι που λειτουργεί ως αφροδισιακό για τη γυναίκα, είναι η φυσική μυρωδιά του άντρα. Μην ξινίζετε το πρόσωπό σας, εννοούμε με την προυπόθεση ο καλός σας να είχε κάνει ένα μπανάκι πριν πέσει για ύπνο. Η μυρωδιά λοιπόν του δέρματός του, καθώς την ώρα που ξυπνάμε, η προσωπική μας μυρωδιά είναι πιο έντονη από κάθε άλλη ώρα μέσα στην μέρα, είναι αρκετή για να ανεβάσει τη λίμπιντό σας και να τον βάλετε κάτω για μία πρωινή περιπετειούλα!

5. Η στάση η σωστή: Πρωί είναι, καφέ δεν έχετε πιει, οπότε καλά θα κάνετε να επιλέξετε μία στάση η οποία δεν απαιτεί και ιδιαίτερη σωματική κόπωση και προσπάθεια. Η στάση κουτάλι για παράδειγμα, κρίνεται κάτι παραπάνω από ιδανική, μιας και είναι άνετη, αγαπησιάρικη και κυρίως, δεν απαιτεί ένας από τους δύο να σηκωθεί όρθιος!Προσοχή: Το μόνο αρνητικό της εν λόγω στάσης, είναι ότι αν δεν πιάσετε ρυθμό και... τέμπο, πιθανόν να σας πάρει ο ύπνος επί το έργον! Γι' αυτό λοιπόν βεβαιωθείτε ότι έχετε ξυπνήσει για τα καλά! Δεν είναι κρίμα ενώ ο καλός σας προσπαθεί, εσείς να ροχαλίζετε;

Διαβάστε επίσης:

Έχω σχέση με κάποιον και ερωτεύτηκα αυτόν με τον οποίο τον απάτησα. Τι να κάνω;

4 κλασικές στάσεις και οι... καυτές παραλλαγές τους!

Πώς να εκμεταλλευτείτε σωστά το στήθος σας κατά τη διάρκεια του sex