Ταυτόχρονος οργασμός; Κι όμως γίνεται!

Ταυτόχρονος οργασμός; Κι όμως γίνεται!

Tips για να μπορέσετε να πετύχετε το, για πολλούς, ακατόρθωτο!

Ποιος είναι ο σκοπός του sex από αρχαιοτάτων χρόνων, εκτός φυσικά από την αναπαραγωγή; Μα φυσικά η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση! Και πώς πετυχαίνουμε κάτι τέτοιο; Μα φυσικά με τον οργασμό, o oποίος βέβαια, κάποιες φορές είναι κομματάκι δύσκολο να επιτευχθεί. Eίτε λόγω βιολογικών προβλημάτων, είτε λόγω άγχους και στρες, ειδικά στην περίπτωση της γυναίκας, το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα θέμα που καίει και τσουρουφλίζει! Εμείς φυσικά, επειδή αγαπάμε την ελληνίδα αναγνώστρια, και όχι μόνο, έχουμε δώσει ουκ ολίγες φορές συμβουλές για το πως μπορεί να επιτευχθεί ο μπελαλίδικος, για να λέμε και την αλήθεια, γυναικείος οργασμός. Δεν θα ήταν όμως ακόμα καλύτερο, αν μπορούσατε να φτάσετε στην... κορύφωση ταυτόχρονα με το σύντροφό σας; Σκεφτείτε μία σκηνή όπως στις ταινίες όπου οι δύο πρωταγωνιστές βγάζουν τους αναστεναγμούς τους την ίδια ακριβώς στιγμή συνθέτοντας ένα σκηνικό μαγικό και άκρως ερωτικό. Ίσως και ψεύτικο, αλλά επειδή ο κινηματογράφος καμιά φορά αντιγράφει και τη ζωή, σας λέμε ότι ο ταυτρόχρονος οργασμός υπάρχει και μπορεί να επιτευχθεί! Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω tips...

1. Eπιταχύνετε: Κατά γενική ομολογία, ο γυναικείος οργασμός είναι πολύ πιο δύσκολος και αργός. Οπότε, στην προκειμένη, αν θέλετε να... προλάβετε τον παρτενέρ σας, μπορείτε να βάλετε τα μεγάλα μέσα και να επιταχύνετε! Πάρτε στάσεις που οι οποίες προκαλούν ιδιαίτερη τριβή στην... κλειτορίδα σας, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά την ώρα που εκείνος κάνει τη δουλειά του, ή ακόμα και έναν δονητή! Η ένταση και ο ερεθισμός σας θα είναι διπλάσιος με αποτέλεσμα ο οργασμός να έρθει μια ώρα αρχύτερα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είναι ταυτόχρονος, αλλά αν μη τι άλλο αυξάνετε κατά πολύ τις πιθανότητες!

2. Πρόσωπο με πρόσωπο: Το έχουμε πει πολλές φορές, στο sex η οπτική επαφή, παρά το γεγονός ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με τα... γεννητικά όργανα που στην προκειμένη είναι και το σημαντικό της υπόθεσης, μπορεί να κάνει θαύματα και να απογειώσει κυριολεκτικά μία χλυαρή στάση. Επιδιώξτε λοιπόν τις στάσεις που σας επιτρέπουν την οπτική επαφή και καρφώστε με το βλέμμα σας εκείνο του παρτενέρ σας. Η ένταση που θα δημιουργηθεί θα είναι τόσο μεγάλη και έντονη, που η ταυτόχρονη κορύφωση είναι σχεδόν σίγουρη! Άλλωστε όλα είναι στο μυαλό...

3. Γυναίκα από πάνω: Ως γνωστόν, δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ιδανική στάση για μία γυναίκα, ειδικά αν θέλει να έχει τον έλεγχο, από το να είναι από πάνω. Εκτός του ότι μπορεί να κοντρολάρει τηνν κίνηση, την ένταση και τον ρυθμό, δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες γυναίκες καταφέρνουν να τελειώνουν στη συγκεκριμένη στάση. Το καλό της υπόθεσης, είναι ότι η στάση αυτή, βολεύει και τον άντρα o οποίος και τη δουλειά του κάνει και την καλύτερη θέα έχει. Επιπλέον, λόγω της φύσης της στάσης, και επειδή ο άντρας δεν είναι από πάνω και άρα να έχει περισσότερη ένταση, ο οργασμός του καθυστερεί σημαντικά, κατι που σημαίνει ότι πολύ πιθανό να περιμένει εσάς!

4. Χαμηλώστε την... ένταση: Κατά τη διάρκεια λοιπόν του sex και όταν αισθανθείτε ότι εκείνος βρίσκεται στο σημείο μηδέν, αλλά εσείς έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας, μπορείτε ωραιότατα, να τον... ξενερώσετε, με την καλή έννοια πάντα, καθυστερώντας το δικό του οργασμό. Αφήστε λοιπόν ότι κι αν κάνατε προηγουμένως, και αρχίστε να τον φιλάτε σε διάφορα σημεία του σώματός του, να του κάνετε μασάζ ή ακόμα και ένα ωραιότατο και περιποιημένο στοματικό. Έτσι, και την δικιά του κορύφωση θα καθυστερήσετε και τη δική σας κατά κάποιο τρόπο θα επιταχύνετε!

5. Αλλάξτε... κίνηση: Η γνωστή και πατροπαράδοτη κίνηση του μέσα έξω, μπορεί στην προκειμένη να γίνει πάνω κάτω, κάτι που θα αλλάξει εντελώς και την αίσθηση αλλά και την ένταση με την οποία έρχεστε σε οργασμό. Η αλήθεια είναι, ότι με την πάνω κάτω κίνηση, η κλειτορίδα σας ερεθίζεται πολύ περισσότερο καθώς επίσης και ο καλός με τη σειρά του. Οπότε, δεν επιταχύνετε μόνο το δικό σας οργασμό αλλά και τον δικό του.

Διαβάστε επίσης:

Cuckolding: Η νέα εμμονή των αντρών στο sex που τους θέλει... κερατάδες!

Έρευνα σοκ: φοιτητές του πιο διάσημου πανεπιστήμιου στον κόσμο ομολογούν πως συμμετείχαν σε κτηνοβασία

Γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμη σεξ;