Γιατί οι άντρες έχουν εμμονή με το στοματικό sex;

Σε σημείο μάλιστα που να το προτιμούν από το κανονικό!

Ευτυχώς για όλους μας, που το sex έχει πολλές μορφές και μεγάλη γκάμα παραλλαγών έτσι για να ικανοποιεί όλα τα γούστα! Κι αν παλαιότερα τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα, πλέον, είτε επειδή η κοινωνία εξελίσσεται, είτε γιατί βομβαρδιζόμαστε με τόσο πολύ sex σε καθημερινή βάση, μπορούμε να πούμε ότι το η αρχαιοτέρα των πράξεων είναι μία από τις πιο πολύπλοκες και πολυποίκιλες που υπάρχουν. Φυσικά, πρωτεύουσα θέση στις προτιμήσεις του κοινού, έχει το γνωστό και μη εξαιρετέο στοματικό sex. Κι αν για τη γυναίκα, ακόμα και σήμερα δεν θεωρείται απαραίτητο ούτε για να τελειώσει ούτε και για να ευχαριστηθεί γενικότερα την πράξη, ο άντρας έχει, χωρίς υπερβολή, εμμονή με το συγκεκριμένο θέμα, τόσο πολύ μάλιστα που κάποιες φορές δείχνει να το προτιμάει από το... πατροπαράδοτο. Το αν αυτό ισχύει ή όχι δεν το διαπραγματευόμαστε καν, διότι δεν πρόκειται να εξετάσουμε το θέμα αυτό. Αυτό όμως με το οποίο θα καταπιαστούμε, ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε, είναι για ποιους λόγους ο άντρας αγαπάει και απολαμβάνει τόσο πολύ το στοματικό sex, σε σημείο μάλιστα που να μην μπορεί να φανταστεί την... συνεύρεση, μη σας πούμε και τη ζωή του χωρίς αυτό!

1. Η αίσθηση είναι απλά υπέροχη: Αν για το κανονικό sex, ξέρετε αυτό με τη δείσδυση και τις γνωστές ρυθμικές κινήσεις, απαιτούνται μόλις δύο όργανα, για το στοματικό τα πράγματα είναι πιο μπελαλίδικα και πιο μαγικά! Ο συνδυασμός της θερμότητας του στόματος, της γλώσσας, του σάλιου και φυσικά με την πολύτιμη πάντα βοήθεια των χεριών, είναι μία ανεπανάληπτη αίσθηση την οποία ο άντρας δύσκολα την ανταλλάσει με μία απλή διείσδυση! Και αναλογικά αν το πάρει κανείς, το στοματικό sex είναι κοτζάμ υπερπαραγωγή!

2. Απαλλάσει από το... στρες: Εν αντιθέσει με το κανονικό sex, κατά το οποίο, μπορεί εμείς να έχουμε τα θέματά μας με κυτταρίτιδες και τρίχες, που είναι παντελώς άσχετα με την απόδοσή μας τελικά, εκτός αν είμαστε τόσο κομπλεξικές, ο άντρας έχει να μεριμνήσει για αμέτρητα πράγματα και κυρίως για το αν ο μικρός του φίλος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων! Εκτός φυσικά από αυτό, που όσο να πεις λίγο άγχος τον γεμίζει, έχει να ασχοληθεί και με τη διάρκεια που θα αντέξει και φυσικά να προσέξει να έχει τελειώσει πρώτα η καλή του γιατί αλλιώς θα τον κοιτάζει με μισό μάτι! Αγχωθήκατε; Κι αυτοί! Γι' αυτό λοιπόν, δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στο στοματικό. Αράζουν, δεν τους αγχώνει η... σκληρότης και φυσικά δεν περιμένουν να τελειώσουμε πρώτα εμείς γιατί πολύ απλά τώρα είναι η σειρά τους!

3. Απολαμβάνουν την θέα: Ο άντρας, το έχουμε ξαναπεί, είναι καθαρά οπτικό ον, δηλαδή πρώτα κοιτάει και μετά... ορμάει! Όταν λοιπόν κάνει sex, είναι απολύτως λογικό να μην μπορεί να θαυμάσει το κορμί σας και γενικότερα την παρουσία σας γιατί πολύ απλά είναι επιφορτισμένος και με άλλες δραστηριότητες. Στο στοματικό sex λοιπόν, αφού δεν έχει να κάνει και πολλά πράγματα, επικεντρώνεται στο να παρατηρεί την καλή του γενικότερα και ειδικότερα απλά να τον ικανοποιεί! Το γεγονός μάλιστα ότι έχει πανοραμική θέα του πέους του κοντά στο πρόσωπο της παρτενέρ του και ανά πάσα στιγμή μπορεί να θαυμάσει και την υπόλοιπη ανατομία, του δημιουργεί την αίσθηση ότι παρακολουθεί ταινία πορνό! Και όλες ξέρουμε πόσο αγαπούν τις συγκεκριμένες ταινίες οι άντρες.

4. Πράξη... αγάπης: Το γεγονός ότι μία γυναίκα περιποιείται τα ιδιαίτερά τους με τόσο ζήλο και θέληση χωρίς ουσιαστικά να περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα είναι το λιγότερο συγκινητικό για εκείνους! Τους κάνει να νιώθουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά και κυρίως βέβαιοι για τα συναισθήματα της καλής τους. Μπορεί να ακούγεται κάπως εγωιστικό αλλά αν το καλοσκεφτείτε το sex είναι ίσως η πιο εγωιστική πράξη που υπάρχει! Ποιος άλλωστε ενώ δεν ήθελε να κάνει sex το έκανε μόνο και μόνο επειδή ήθελε ο άλλος; Έχει να κάνει αρχικά με την προσωπική μας ικανοποίηση και δευτερευόντως με αυτή του άλλου. Οπότε μη φρικάρετε και απλά την επόμενη φορά απαιτήστε αντάλλαγμα!

5. Είναι ακίνδυνο: Να κι ένας καθαρά πρακτικός λόγος. Το στοματικό sex είναι απολύτως ακίνδυνο σε ότι έχει να κάνει με εγκυμοσύνες και τα σχετικά. Εκείνος αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο χωρίς να αγχώνεται για το αν θα τραβηχτεί, σε περίπτωση απουσίας προφυλακτικούν για παράδειγμα, αν και δεν το συστήνουμε! Κάνει τη δουλίτσα του, τελειώνει οπουδήποτε και έχει και το κεφαλάκι του ήσυχο! Κύριος...

Διαβάστε επίσης:

Oι καλύτερες στάσεις στο sex που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει!

Πόσα εκατοστά είναι το μεγαλύτερο πέος και το μεγαλύτερο αιδοίο στον κόσμο;

Tips για να του δώσετε τον οργασμό των ονείρων του!

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ