Mύθων συνέχεια: Καταρρίπτουμε τους πιο κοινούς μύθους γύρω από το γυναικείο κόλπο!

Mύθων συνέχεια: Καταρρίπτουμε τους πιο κοινούς μύθους γύρω από το γυναικείο κόλπο!

Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται!

Kαι αφού χθες αναλύσαμε, με επιτυχία και συνέπεια θέλουμε να πιστεύουμε, τους μύθους που επικρατούν γύρω από το πέος, ήρθε η ώρα να καταπιαστούμε και με το αντίπαλον δέος, δηλαδή τον γυναικείο κόλπο! Και αν για το πέος ήταν ιδιαιτέρως σημαντική η ανάλυση αυτή, μιας και όλες οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αυτό κατά τη διάρκεια της ζωής τους, τότε οι μύθοι και τα ψέματα που επικρατούν περί κόλπου, σίγουρα θα σας διαφωτίσουν και θα σας εξηγήσουν κάποια πράγματα που κι εσείς πιστεύετε, λανθασμένα αν μας ρωτάτε, και που δυσκολεύουν τη ζωή σας απλά χωρίς λόγο. Πράγματα που πίστευαν οι γιαγιάδες και που εμείς ως κοριτσάκια τα ακούγαμε και απλά μεγαλώναμε με αυτά! Ήρθε η ώρα λοιπόν να λάμψει η αλήθεια μια και καλή! Απενοχοποίηση τώρα!

1. Η ελαστικότητα του κόλπου συνδέεται με το πόσο sex κάνεις: Σίγουρα έχετε κατά καιρούς ακούσει άντρες να μιλάνε μεταξύ τους και να λένε ότι εφόσον η τάδε δεν ήταν πολύ στενή, άρα τα πηγαίνει πολύ καλά από sex και για κάποια η οποία ήταν κομματάκι πιο... δύσκαμπτη ότι είναι στερημένη! Μέγα λάθος λοιπόν και καλά θα κάνετε την πεποίθηση αυτή να την βγάλετε από το μυαλό σας, γιατί από των αντρών λίγο δύσκολο. Η στενότητα ή όχι του κόλπου, έχει να κάνει καθαρά με την ανατομία και όχι με την.... προπόνηση του συγκεκριμένου σημείου. Αφήστε δε, που η συχνή εξάσκηση του κόλπου, αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε, του δίνει ακόμα περισσότερη ελαστικότητα, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η χαλάρωση!

2. Όσο πιο στενή τόσο το καλύτερο για τον άντρα: Ακόμα ένα μεγάλο ψέμα το οποίο επικρατεί χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να αγχώνει τις γυναίκες. Ας το πάρουμε και λογικά το ζήτημα: Το ίδιο ευχαριστιέται ένας άντρας το sex με μία παρθένα και το ίδιο με μία πιο έμπειρη γυναίκα; Και δεν εννούμε σε σχέση με τα κόλπα και την απόδοση της καθεμιάς αλλά καθαρά ανατομικά. Όταν η άλλη λοιπόν είναι πολύ στενή, αυτό καταντά βάσανο για τον άντρα ο οποίος εκεί που θέλει ο κακομοίρης να φορτσάρει πρέπει να το πάει σιγά γιατί πολύ απλά η στενή παρτενέρ πονάει! Αφήστε δε, που αν δώσει ο θεός και είναι προικισμένος, τότε θα αντιμετώπιζει πολύ σοβαρό πρόβλημα, διότι όχι μόνο θα δυσκολεύεται να μπει ολόκληρος αλλά η αλλαγή των στάσεων θα είναι απλά όνειρο θερινής νυκτός.

3. Είναι προτιμότερη η... στενότης από την ελαστικότητα: Όχι, όχι, όχι! Πώς είναι δυνατόν μία γυναίκα η οποία υποφέρει κατά τη διάρκεια του sex, να θεωρείται τυχερή; Εξάλλου, σύμφωνα με τους κανόνες της φύσης, όσο στενός κι αν είναι ένας κόλπος, μόλις αρχίσουν τα προκαταρκτικά και αρχίσει η περιοχή να υγραίνεται, όλα πια γίνονται πιο εύκολα και ελαστικά. Αν παρόλα αυτά, ακόμα και τότε, ο πόνος δεν λέει να φύγει και το sex γίνεται σωστός εφιάλτης, τότε μάλλον το θέμα είναι παθολογικό. Δείτε έναν γιατρό, γιατί ακόμα και εσάς να μην ενοχλεί, σίγουρα θα ενοχλεί τον καλό σας που θα φοβάται ανά πάσα ώρα και στιγμή μην του... σπάσετε!

4. Oι μικροκαμωμένες είναι πιο στενές και τούμπαλιν: Αυτή η άποψη προκαλεί γέλια και όχι άδικα. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτά που λέγαμε χθες με τους κοντούς άντρες και τα... πλούσια προσόντα! Σύμφωνα λοιπόν με ειδικούς, μία κοντή και αδύνατη γυναίκα, είναι απολύτως φυσιολογικό, να έχει μικρότερη έκταση ας το πούμε έτσι, μικρότερα άκρα ή μικρότερα κόκαλα. Ωστόσο, σε ότι έχει να κάνει με τον κόλπο και γενικότερα τα εσωτερικά όργανα, η θεωρία αυτή πάει περίπατο! Σκεφτείτε το και λογικά. Αν ήταν έτσι θα γεννούσαν μόνο οι ψηλές γυναίκες. Ή οι κοντές και αδύνατες θα έβγαζαν έμβρυα ενός... κιλού και οι μεγαλόσωμες των 6 για παράδειγμα! Η ελαστικότητα του κόλπου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη σωματική διάπλαση της γυναίκας. Πάει και τελείωσε!

5. O αυνανισμός και η γέννα προκαλούν αλλαγές: Εδώ μπορούμε να πούμε ότι η φράση αυτή δεν είναι απολύτως λανθασμένη. Ενώ λοιπόν η αυτοικανοποίηση, με οτιδήποτε κι αν την κάνετε, που η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε τι, λίγο πολύ γίνεται με αντικείμενα κοντά στο μέγεθος και το σχήμα ενός πέους, κάνει κομματάκι δύσκολο το ξεχείλωμα του κόλπου. Οπότε λοιπόν η άποψη ότι ο συνεχής αυνανισμός προκαλεί χαλάρωση καταρρίπτεται πανηγυρικά! Σε ότι έχει να κάνει με τη γέννα, η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ένα μωρό, όπως και να το κάνουμε, είναι αρκετά μεγαλύτερο από ένα... πέος, οπότε μία ή παραπάνω γέννες μπορούν να προκαλεσουν μία μικρή χαλάρωση. Δώστε όμως βάση και προσοχή: Είπαμε μικρή χαλάρωση! Ο πανικός και η κατάθλιψη που πιάνει μεγάλη μερίδα των γυναικών είναι αναίτια και πλήρως ανούσια. Αφήστε δε, που οι άντρες καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Χαλαρώστε λοιπόν...

Διαβάστε επίσης:

Οι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το πέος, καταρρίπτονται!

Γιατί οι άντρες έχουν εμμονή με το στοματικό sex;

Oι καλύτερες στάσεις στο sex που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει!