«Είχαμε σχέση εξ' αποστάσεως αλλά εγώ τον σκέφτομαι πάλι. Θεωρώ τη σχέση μας καρμική και πως είναι ο ιδανικός για μένα. Τι να κάνω;»

«Είχαμε σχέση εξ' αποστάσεως αλλά εγώ τον σκέφτομαι πάλι. Θεωρώ τη σχέση μας καρμική και πως είναι ο ιδανικός για μένα. Τι να κάνω;»

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του...

To γράμμα της αναγνώστριας

Γεια. Είχαμε σχέση βασικά εξ' αποστάσεως πριν 5 χρόνια... Εγώ μετά από κάποιες απογοητεύσεις με άλλους και με κάποια όνειρα στα οποία τον έβλεπα άρχισα να τον ξανασκέφτομαι και να πιστεύω πως ήταν ο ιδανικότερος για μένα. Του είχα στείλει να βρεθούμε όταν ήμουν στην πόλη του όμως ήταν αλλού διακοπές... Τώρα φαίνεται να κρατάει παθητική στάση και στο facebook που του έχω μιλήσει μία φορά και του είπα ότι δεν με ξενάγησε στην πόλη του εκείνος μου είπε τι να κάνουμε, έτυχε. Ξέρω ότι έχει περάσει πολύς καιρός και εκείνος ίσως να μην είναι σε φάση να ασχοληθεί με κάτι παλιό όμως εγώ νιώθω ότι είναι ο ιδανικός για μένα και θεωρώ τη σχέση μας καρμική!!! Περιμένω απάντησή σας! Ευχαριστώ...

Η απάντηση του Queen.gr

Αρχικά σε ευχαριστούμε για το γράμμα σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας λες και πάρα πολλά πράγματα για την μεταξύ σας σχέση. Δεν διευκρινίζεις για παράδειγμα τα 5 χρόνια που ήσασταν μαζί εξ' αποστάσεως πόσο συχνά βρισκόσασταν και τι είδους σχέση είχατε. Για παράδειγμα, υπάρχουν όντως σχέσεις εξ' αποστάσεως οι οποίες είναι πολύ δυνατές και επιβιώνουν και υπάρχουν και εκείνες οι οποίες εκτός της σεξουαλικής έλξης και της αραιής επικοινωνίας δεν εμπεριέχουν κανένα άλλο συναίσθημα και ουσία. Επίσης, από τα λεγόμενά σου, δεν έχουμε ακόμα αντιληφθεί για ποιο λόγο θεωρείς ότι ο άντρας αυτός είναι ο ιδανικός για σένα. Σε έχει βοηθήσει σε κάποια δύσκολη φάση της ζωής σου; Σου έχει σταθεί σε κάποιο πρόβλημα ή απλά πορεύεσαι βάσει ενστίκτου, το οποίο καμιά φορά βγαίνει και λάθος; Αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά του, πιθανότατα η ιστορία σας, όποια κι αν είναι αυτή, να αποτελεί παρελθόν, διότι αν πραγματικά αισθανόταν κι αυτός κάτι αντίστοιχο για σένα, όπως αισθάνεσαι εσύ, θα είχε βρει τον τρόπο, και να επικοινωνείτε πιο συχνά αλλά και να βλέπεστε. Αν βέβαια εσύ από την μεριά σου θεωρείς ότι όντως είναι ο άντρας της ζωής σου, τότε οφείλεις στο εαυτό σου να τον διεκδικήσεις και να παλέψεις γι' αυτόν. Ωστόσο, οι πιιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου, γιατί πολύ απλά όταν κάποιος θέλει, μπορεί. Ασχολήσου με κάτι άλλο, και δεν εννοούμε με άλλους άντρες, οι οποίοι όπως μας είπες ήδη δεν σε βοήθησαν να τον ξεχάσεις. Ίσως να χρειάζεσαι μία περίοδο στη ζωή σου που να μην ασχολείσαι με κανέναν παρά μόνο με το εαυτό σου. Δεν είναι κακό και πίστεψέ μας όλοι το έχουμε ανάγκη κάποια στιγμή. Επίσης μην αποκλείεις το γεγονός αυτός να έχει κάποια σχέση, και φυσικά να μην αισθάνεται την υποχρέωση ή την ανάγκη να σε ενημερώσει εφόσον η ιστορία σας πλέον έχει λήξει. Αν όντως θέλεις να προσπαθήσεις με οποιοδήποτε κόστος, κάντο αλλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείς αλλά αν εσύ πιστεύεις ότι πραγματικά αξίζει, πάρε τα ρίσκα σου!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ