Γιατί δεν σας έχει παρουσιάσει ακόμα ως το «επίσημο» κορίτσι του;

Γιατί δεν σας έχει παρουσιάσει ακόμα ως το «επίσημο» κορίτσι του;

Σταματήστε να αναρωτιέστε και διαβάστε παρακάτω!

Ας είμαστε ειλικρινείς, οι γυναίκες λατρεύουμε τις ταμπέλες! Όχι φυσικά αυτές που βλέπουμε στους δρόμους, αλλά έχουμε την ιδιαίτερη τάση οτιδήποτε κι αν μας συμβαίνει να θέλουμε να το έχουμε στο μυαλό μας με συγκεκριμένο τρόπο! Eκεί βέβαια που δίνουμε αρκετό πόνο είναι στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους! Από τις φιλικές, τις επαγγελματικές μέχρι φυσικά τις ερωτικές. Βέβαια, αν δεν ήμασταν κι εμείς για να ζητάμε διευκρινίσεις, τότε πιθανότατα να μην υπήρχαν πλέον σχέσεις και ζευγάρια στον πλανήτη γη και όλοι να ήταν sex buddies γιατί πολύ απλά αυτό θα βόλευε τους άντρες! Αν μας ρωτάτε, κρίνουμε εν μέρει σωστό το γεγονός ότι θέλετε να έχετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς σας βλέπει ο άντρας που έχετε απέναντί σας. Τι γίνεται όμως, όταν παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε αρκετό καιρό, δεν σας έχει αποκαλέσει ποτέ, κοπέλα του και γενικότερα αποφεύγει οτιδήποτε έχει να κάνει με σχέση και δέσμευση; Επειδή εμείς είμαστε εδώ για να σας λύνουμε όλα σας τα προβλήματα, παρακάτω σας έχουμε τους βασικότερους, κατά τη γνώμη μας, λόγους...

1. Δεν σας θέλει τόσο πολύ: Το έχουμε πει πολλές φορές, οι σχέσεις πλέον δεν έχουν την κλασική μορφή που συνήθιζαν να έχουν. Αγόρι θέλει κορίτσι και κάνουν σχέση. Τώρα πλέον είναι, αγόρι θέλει κορίτσια, με κάποια κάνει σχέση, με κάποια βγαίνει για ποτό και με κάποια κάνει απλά και μόνο sex! Με λίγα λόγια, αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορεί να περνάτε καλά, μπορεί να κάνετε πολύ ωραίο κρεβάτι και μπορεί να μιλάτε συχνά πυκνά στο τηλέφωνο αλλά το γεγονός ότι δεν σας έχει κάνει κουβέντα για σχέση σημαίνει ότι μάλλον δεν σας θέλει και τόσο πολύ. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε, που ένας άντρας μπορεί να ποθεί πολύ μία γυναίκα, αλλά να μην θέλει κάτι παραπάνω πέρα από το... κορμί της!

2. Του τα δώσατε όλα στο πιάτο: Πώς περιμένετε ένας άντρας να σας θέλει για σχέση όταν του έχετε δώσει χωρίς φυσικά καμία δέσμευση αυτό το οποίο θέλει περισσότερο από κάθε τι άλλο; Φυσικά αναφερόμαστε στο sex! Μπορεί να ακουστεί κλισέ και μπορεί να πείτε ότι αυτές είναι απόψεις της γιαγιάς μας, αλλά κακά τα ψέματα η ανθρώπινη φύση παραμένει ίδια στο πέρασμα των χρόνων. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι πολύ απλά, αν κάνετε μαζί του sex και τελοσπάντων όποτε θέλει sex είστε εκεί κερί αναμμένο, για ποιο λόγο να μπει στη διαδιακασία να πιει ποτό μαζί σας, να πάτε μία εκδρομή ή τελοσπάντων να κάνει κάτι για να σας εντυπωσιάσει και να σας γοητεύσει; Το έχει ήδη κάνει και μάλιστα χωρίς ιδιαιτερη προσπάθεια. Να ξέρετε ότι αν όλοι οι άντρες μπορούσαν να πάρουν το sex χωρίς τα υπόλοιπα κομφόρ της σχέσης, τότε όλες θα ήμασταν γεροντοκόρες!

3. Είστε πολύ καλή για εκείνον: Ακόμα ένα κλισέ που συνήθως επικαλούνται οι φίλες μας όταν κλαίμε για το Γιάννη προκειμένου να μας παρηγορήσουν. Κι όμως, έτσι όπως θα σας το παρουσιάσουμε θα δείτε ότι αυτό που λέμε ισχύει και με το παραπάνω. Οι γυναίκες, γενικότερα έχουμε την τάση να ερωτευόμαστε άντρες χωρίς να μας ενδιαφέρει το περιτύλιγμα. Για παράδειγμα, μπορεί μία γυναίκα, όμορφη, δυναμική και πετυχημένη, και το εννοούμε στον υπέρτατο βαθμό, να πέσει στον έρωτα κάποιου ο οποίος ούτε την ανάλογη εμφάνιση έχει ούτε βέβαια και την ανάλογη εργασία η καριέρα. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν το λέμε με διάθεση ρατσιστική, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν ο άντρας αισθανθεί ότι δεν έχει το πάνω χέρι και γενικότερα η γυναίκα που έχει δίπλα του είναι πιο ισχυρή και πληθωρική προσωπικότητα από τον ίδιο, κάπως μαγκώνει. Αν λοιπόν, εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του άνευ όρων, απλά κρατά τη σχέση τους σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, γιατί πολύ απλά, ξέρει ή τουλάχιστον πιστεύει, ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε κάτι περισσότερο. Υπερβολή; Φέρτε παραδείγματα από το περιβάλλον σας στο νου σας και σίγουρα θα καταλάβετε τι εννοούμε.

4. Θέλει να γλεντήσει: Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις το περιβάλλον. Δηλαδή, αν η παρέα του, είναι όλοι μπακούρια και το μόνο που κάνουν είναι sex της μιας βραδιάς και φυσικά ατελείωτο καμάκι, τότε να ξέρετε ότι σίγουρα θα ζηλεύει όταν την ίδια ώρα που εκείνος βλέπει μαζί σας Notting Hill οι κολλητοί του το γλεντάνε! Πάρτε παράδειγμα και από τον εαυτό σας και τις φίλες σας, οι οποίες εκτός του ότι είναι όλες κορμάρες και σούπερ στιλάτες κι εσείς έχετε μετατραπεί σε ένα ντολμαδάκι που φοράει μονίμως φόρμες, βγαίνουν, φλερτάρουν και κλείνουν ραντεβού. Σίγουρα κάθε κατάσταση έχει τα δικά της θετικά και καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή o άντρας έχει στο αίμα του την ελευθερία είναι κομματάκι πιο δύσκολο να μπει στη διαδικασία μιας σχέσης και ειδικά την περίοδο που ξέρει ότι περνάει η μπογιά του και μπορεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο το σκορ του στις ερωτικές συντρόφους! Κυνικό; Ναι αλλά και τόσο αληθινό...

5. Έχει ήδη κοπέλα: Και φτάνουμε σε μία περίπτωση την οποία σίγουρα δεν μπορείς να αποκλείσεις: Έχει ήδη άλλη σχέση! Γιατί νομίζετε ότι δεν κυκλοφορεί μαζί σας και μιλάτε στο τηλέφωνο πολύ συγκεκριμένες ώρες; Άραγε τον έχετε ποτέ ρωτήσει αν έχει άλλη σχέση; Και τελοσπάντων και να τον ρωτήσατε που ξέρετε ότι σας έχει πει την αλήθεια; Παρατηρείστε λίγο τη συμπεριφορά του όταν είστε μαζί. Κοιτάζει το κινητό του; Λαμβάνει μηνύματα; Για να μιλήσει βγαίνει από το δωμάτιο; Ε τότε πολύ πιθανό η υπόθεση να μπάζει από παντού! Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι ή να κάτσετε και να μη βγάλετε άχνα, ή να κάνετε ηρωική έξοδο! Στο κάτω κάτω, έχει δεν έχει σχέση, εσάς μία φορά για κάτι πιο σοβαρό δεν σας θέλει. Οπότε, εφόσον εσείς ζητάτε κάτι άλλο, ποιος ο λόγος να κάθεστε και να σκάτε; Αν κάθεστε μόνο για το sex, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε και μάλιστα πολύ καλύτερο! Όχι θα κάτσετε να σκάσετε!

Διαβάστε επίσης:

5 σημάδια που δείχνουν ότι είναι εντελώς... κόπανος!

Οι top 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα κερατώνει!

5 βασικοί λόγοι για να ΜΗΝ μείνετε φίλοι με τον πρώην!