Koρίτσια γίναμε τσακωτές: Πώς καταλαβαίνουν οι άντρες ότι προσποιούμαστε οργασμό;

Koρίτσια γίναμε τσακωτές: Πώς καταλαβαίνουν οι άντρες ότι προσποιούμαστε οργασμό;

Εμείς σας ενημερώνουμε για να μην την πατήσετε!

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί θα πρέπει μία γυναίκα να προσποιηθεί οργασμό αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Το θέμα με το οποίο και θα καταπιάστουμε σήμερα, είναι πολύ πιο ουσιώδες και πρακτικό μιας και θα σας βοηθήσει, φίλες εκεί έξω, την επόμενη φορά να μην μπείτε στον κόπο της προσποίησης γιατί πολύ απλά θα γίνετε ρόμπες! Το ξέρατε καλές μου, ότι πλέον τα συμπαθή μας αρσενικά έχουν βρει τρόπους και μεθόδους για να καταλαβαίνουν αν η γυναίκα όντως τελειώνει ή αν απλά τους δουλεύει ψιλό γαζί; Και μη φανταστείτε τίποτα ενδείξεις οι οποίες θέλουν τουλάχιστον πτυχίο γυναικολόγου ή σεξολόγου για να γίνουν αντιληπτές. Μιλάμε για απλές καθημερινές λεπτομέρειες οι οποίες γίνονται φανερές διά γυμνού οφθαλμού, εκτός βέβαια αν έχετε πέσει σε κάποιον εντελώς... χαζό, για να το πούμε και κομψά! Δείτε λοιπόν τρία βασικά σημάδια που μας προδίδουν και την επόμενη φορά, προσοχή!

1. Τα... σημάδια τα εξωτερικά: Αν νομίζατε ότι μόνο οι άντρες παίρνουν αστείες εκφράσεις όταν είναι ερεθισμένοι και ακόμη περισσότερο όταν ολοκληρώνουν, είστε βαθιά γελασμένες. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη την επίμαχη στιγμή και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Το γεγονός ότι μία γυναίκα ολοκληρώνει μπορεί να γίνει ολοφάνερο, από το βλέμμα, το οποίο ολίγον θολό θα είναι αλλά και από τη θερμοκρασία του σώματός της η οποία θα ανεβαίνει επικίνδυνα. Επιπλέον, ίσως και το πιο σημαντικό και τρανταχτό, είναι η μεγάλη ποσότητα ιδρώτα την οποία και εκκρίνει, ειδικά αν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι υψηλή! Εκεί πια μιλάμε για σωστό ντους! Αν εσείς λοιπόν είστε δροσερή χωρίς ίχνος ιδρώτα, ε τότε μάλλον αν όχι με την πρώτη φορά, τότε με τη δεύτερη θα γίνετε τσακωτές! Μπορεί να σας βγει σε καλό, μπορεί να γίνετε και εντελώς ρεζίλι! Ποιος ξέρει...

2. Και τρέμεις σαν το ψάρι: Ε μην μας πείτε ότι δεν έχετε παρατηρήσει, όταν έχετε αληθινό οργασμό βέβαια, ότι όλο σας το σώμα κυριεύεται από σπασμούς. Δεν εννοούμε φυσικά ούτε κάτι τρομακτικό ούτε και κάτι ανησυχητικό, αλλά μία απλή και φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού λόγω των ορμονών που απελευθερώνονται! Είναι λοιπόν μία άκρως αναμενόμενη αντίδραση του γυναικείου οργανισμού αυτή και αν κρίνουμε και από τα λεγόμενα των ειδικών, όσο πιο καλό το sex τόσο πιο πολύ το... τρέμουλο! Τώρα αν θέλετε προκειμένου να μην καταλάβει καν, να προσποιηθείτε και το σπασμό, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλά ξεμπερδέματα γιατί το πιο πιθανό είναι τελικά να καταλήξετε να μοιάζετε με κουρδιστό παιχνιδάκι!

3. Όλα βρίσκονται εκεί κάτω: Και πάμε στο επίμαχο, όπου αυτό για να το καταλάβει ο άντρας θα πρέπει να είναι λίγο έμπειρος και λίγο μάγκας. Όταν λοιπόν η γυναίκα βρίσκεται στο σημείο μηδέν, δηλαδή αυτό του οργασμού, τότε ο κόλπος στενεύει μέχρι και 15 φορές, με αποτέλεσμα, είτε πέος να βρίσκεται μέσα είτε δάχτυλα. ο παρτενέρ σας να νιώθει το σφίξιμο και μάλιστα με ταχύτατους και εντατικούς ρυθμούς. Σίγουρα, και επειδή η γυναίκα είναι πάνω απ' όλα πονηρή και κατεργάρα, θα βρει τρόπους να δημιουργήσει ένα τεχνητό στένεμα του κόλπου αλλά σαν το αληθινό τίποτα! Οπότε προσποιηθείτε όσο θέλετε, αλλά τη φορά που θα τελειώσετε κανονικά, ο καλός σας θα αντιληφθεί την αλλαγή!

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα που ενημερώνει: τι ρόλο παίζει το διαδίκτυο στην ερωτική μας ζωή;

Πώς να φλερτάρετε σωστά μέσω... ίντερνετ!

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε χημεία, χωρίς να κάνετε sex!