Τips για το τέλειο Σαββατοκύριακο με το new love in town!

Τips για το τέλειο Σαββατοκύριακο με το new love in town!

Πως θα φτιάξετε μια super βαλίτσα, ένα nature μακιγιάζ και ένα χτένισμα που θα τρίβει τα μάτια του;  

Επιτέλους σου πρότεινε να πάτε μαζί το πρώτο σας ταξιδάκι. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι πανέτοιμη για ένα ερωτικό και ονειρεμένο διήμερο που όμως αν δεν προσέξεις τις κινήσεις σου, μπορεί να εξελιχθεί στο απόλυτο ολοκαύτωμα!

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ που θα σου δώσουμε tips για την τέλεια βαλίτσα (μην σε πει και τσαπατσούλα), το τέλειο nature μακιγιάζ και ένα χτένισμα τόσο απλό αλλά τόσο εντυπωσιακό που θα τον κάνεις να παραμιλά!

Ατσαλάκωτα ρούχα στη βαλίτσα

Το μυστικό εδώ είναι να επιλέξετε ρούχα που το ύφασμά τους δεν τσαλακώνει πολύ! Βέβαια δεν είναι όλα μας τα ρούχα έτσι. Τώρα που είναι καλοκαίρι τα βαμβακερά μπλουζάκια είναι super. Τι μπορείτε να κάνετε για να μην τα τσαλακώνετε; Μόλις τα διπλώσετε κάντε τα ρολό! Ναι, ναι καλά διαβάσετε αν τα κάνετε ρολό ακόμα και να ακουμπήσει μια άλλη μπλούζα πάνω της δεν θα πάθει τίποτα.

Τι γίνεται όμως με τα παπούτσια;

Προσοχή! Ποτέ στον ίδιο χώρο με τα ρούχα! Μπορείτε να τα βάλετε σε ειδικές υφασμάτινες θήκες ή αν δεν έχετε σε μικρές μαξιλαροθήκες! Αν έχουν μυρίσει άσχημα τα παπούτσια σας βρέξτε μια χαρτοπετσέτα με οινόπνευμα εντριβής και απλώστε την στο εσωτερικό τους. Αφήστε την όλη νυχτα. Το οινόπνευμα εξολοθρεύει τα βακτήρια που προξενούν τη δυσοσμία.

Nature μακιγιάζ με 4 κινήσεις

Το τσαντάκι με τις σκιές, τα αμέτρητα πινέλα, lip gloss, κραγιόν και όλα εκείνα τα καλλυντικά που ζυγίζουν σχεδόν κιλό, δεν έχει καμιά θέση στην βαλίτσα σας! Η μικρή τσαντούλα που θα έχετε πάντα μαζί σας θα περιέχει μια πολύ απαλή πούδρα, ένα κονσίλερ για να φωτίσετε ελάχιστα τα μάτια σας, μια μάσκαρα και ένα ρούζ. Το lip gloss δεν χρειάζεται να το αναφέρω είναι σταθερή αξία!

Το μόνο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι, πως στόχος μας είναι όλη μέρα να δείχνετε φυσικές, σαν να ξυπνήσετε πριν από λίγο για αυτό τέρμα οι υπερβολές.

Μαλλιά

Επιστρατεύστε ό,τι τσιμπιδάκι έχετε και τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Χωρίζετε τα μαλλιά σας σε τρια μέρη. Πιάνετε σιγά- σιγά μια- μια τούφα από τα μαλλιά σας, τα στριφογυρνάτε και τα καρφιτσώνετε στο τέλος με ένα τσιμπιδάκι. Έτσι αποκτάτε ένα ππολύ περίεργο δροσερό κότσο που πάντα αφήνει άφωνους τους άνδρες! Χρόνος προετοιμασίας; Δεν ξεπερνά τα 5 λεπτά!

Διαβάστε επίσης

5 μυστικά για σούπερ λαμπερή επιδερμίδα

Τρία λεπτά είναι αρκετά για να έχουμε λαμπερά μαλλιά