Οι μεγαλύτερες γκάφες που μπορεί να κάνει ένας άντρας στο sex!

Οι μεγαλύτερες γκάφες που μπορεί να κάνει ένας άντρας στο sex!

Γιατί άνθρωποι είναι κι αυτοί στο κάτω κάτω!

Πόσες φορές δεν θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί όταν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια του sex; Πόσες φορές δεν έχετε κλαφτεί στις φίλες σας, χτυπηθεί μέχρι αηδίας λέγοντας πως η ζωή σας έλαβε τέλος και πως ποτέ ξανά δεν θα βρείτε άντρα στη ζωή σας; Είμαστε σίγουρες πολλές αλλά ξέρετε κάτι; Δεν είστε οι μόνες! Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι τα συμπαθή μας αρσενικά, έρχονται ουκ ολίγες φορές αντιμέτωποι με άβολες καταστάσεις και γκάφες την επίμαχη στιγμή, τόσο πολύ μάλιστα που όσο κάφροι και όσο και στον κόσμο τους κι αν είναι, να μην μπορούν να λειτουργήσουν και να τους μένει ψυχολογικό; Η αλήθεια είναι ότι η θέση τους είναι αρκετά πιο δύσκολη από τη δική μας γιατί έχει επικρατήσει ότι στα θέματα τα σεξουαλικά ο άντρας λύνει και δένει και η γυναίκα είναι η κάπως πιο... άπειρη και ανυποψίαστη! Κι όμως κορίτσια, παρακάτω σας έχουμε κάποιες από τις μεγαλύτερες γκάφες που μπορεί να κάνει ένας άντρας κατά τη διάρκεια του sex και δυστυχώς να καταστρέψει όλο το mood!

1. Αυτό το ρούχο ποιος θα το βγάλει;: Φιλιέστε με πάθος και είστε ένα βήμα πριν γίνει το μοιραίο! Το πάθος είναι διάχυτο, η λίμπιντο στο κόκκινο αλλά ο καλός σας μάλλον αντιμετωπίζει προβληματάκια! Όχι στύσης, αλλά κάτι ίσως λίγο πιο αστείο, που έχει να κάνει με τα... ρούχα σας! Εκεί λοιπόν που πάει να σας βγάλει το στενό σας το μπλουζάκι με θεαματικό τρόπο, εκείνο σκαλώνει με αποτέλεσμα να σας κόβεται η ανάσα και εκείνος να προσπαθεί να το τραβήξει για να ελευθερωθεί το πρόσωπό σας! Αφού το βγάλει με τα χίλια ζόρια, και αφού η μούρη σας έχει στραπατσαριστεί, σειρά έχει το... σουτιέν! Εκτός του ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που μπορούν να το ξεκουμπώσουν με το ένα μόλις χέρι, ένας από αυτούς είναι και ο Joey από τα Friends, ακόμα και με τα δύο, ή ακόμα και με λίγο δόντι, αν εκείνο δεν λέει να... ξεκουμπιστεί, εκτός του ότι ο δόλιος θα νιώσει σαν παιδάκι που μπαίνει τιμωρία, σύντομα θα εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και θα σας κάνει σοβαρή πρόταση να προτιμάτε γνωστά σουτιέν που κατακλύζουν τις τηλεοράσεις τον τελευταίο καιρό!

2. Προβλήματα με το... προφυλακτικό: Υπάρχουν ελάχιστες γυναίκες που ξέρουν να φοράνε προφυλακτικό στους παρτενέρ τους γιατί πολύ απλά δεν είναι η δουλειά τους! Υποτίθεται ότι από τα 12 τα αγόρια του κόσμου τούτου, ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτά τη χρήση και την υφη ενός προφυλακτικού και αφού τα επεξεργαστούν τα γεμίζουν με νερό και παίζουν μπουγέλο! Κλασικό! Υπάρχουν όμως και οι φορές, που το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον του με αποτέλεσμα οτιδήποτε κι αν κάνει, εκείνο το αναθεματισμένο να μην μπαίνει με τίποτα! Μα την μία θα το βάλει ανάποδα, μα την άλλη θα το σκίσει, στο τέλος έχετε σπαταλήσει 15 προφυλακτικά και από sex τίποτα! Ε είμαστε σίγουρες ότι την επόμενη μέρα θα διηγηθείτε το σκηνικό στις φίλες σας. Και εκείνος σίγουρα δεν θα πει τίποτα στους δικούς του!

3. Όταν η χειρωνακτική εργασία πάει σύννεφο: Οι άντρες δεν είναι σαν εμάς! Όχι μόνο φυσικά στα προφανή αλλά και σε ότι αφορά στο μεγάλο κεφάλαιο της αυτοικανοποίησης! Μπορεί λοιπόν εμείς να μην το κάνουμε και τόσο συχνά, η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον, αλλά ο άντρας αν δεν το κάνει μία φορά την μέρα νιώθει άρρωστος! Είναι μάλιστα ικανός, να κλειστεί όλη μέρα μέσα στο σπίτι και να αφιερώσει το χρόνο του σε αυτό! Τι γίνεται όμως όταν κάτσει ξαφνικό sex και εκείνου τα χέρια έχουν πιαστεί, γιατί προφανώς δεν είχε... ιδέα; Άνθρωπος είναι κι αυτός μην τον παρεξηγείτε και κυρίως μην πιστεύετε τις δικαιολογίες που λέει για κούραση και στρες! Πολύ απλά να είστε σίγουρες για το τι έκανε λίγες ώρες πριν και κοιτάξτε να απομακρυνθείτε πριν βάλετε τα γέλια!

4. Αρκετά με τις οδηγίες: Ναι το έχουμε πει: Στο sex δεν θα πρέπει να φοβόμαστε να μιλάμε και να δίνουμε οδηγίες αλλά ξέρετε κάτι; Κάποια στιγμή καταντάει κούραση το πράγμα! Αν λοιπόν ο παρτενέρ σας έχει καταπιεί γλιστρίδα, με αποτέλεσμα να μη βάζει γλώσσα μέσα του και να μην αφήνει την ατμόσφαιρα και τα... κορμιά να μιλήσουν, τότε βάλτε του μία κάλτσα στο στόμα ή αν έχετε ακόμα υπομονή και κουράγιο σκάστε του ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο μπας και το βουλώσει και κάνετε κι εσείς τη δουλειά σας! Γιατί είπαμε, ωραίο να λες τι θες και τι σου αρέσει, αλλά βρε φιλαράκι μου, η γυναίκα είναι γυναίκα και όχι ο κολλητός σου που του κάνεις κουμάντο να παρκάρει!

5. Κανένα... έλεος: Στο sex τα πάντα είναι διαφορετικά! Τι εννοούμε με αυτό; Λόγω των ορμονών που απελευθερώνονται, ο πόνος εκμηδενίζεται ή τουλάχιστον λειτουργεί ως αφροδιακό. Αφού είναι έτσι τα πράγματα γιατί βρε άνθρωπε του θεού όταν η καλή σου βγάλει μία κραυγή πόνου, ουσιαστικά ηδονής, εσύ σταματάς, κοκκινίζεις και την ρωτάς αν είναι εντάξει και αν πονάει; Sex κάνετε, δεν είσαι ο γιατρός που πας να της βγάλεις το δόντι! Προφανώς και πονάει αλλά της αρέσει! Αν δε δεις δάκρυ απόγνωσης μη σταματάς γιατί θα σε βρίσει και θα έχει και δίκιο! Δεν παίζετε σε ρομαντική ταινία που οι δύο έφηβοι κάνουν για πρώτη φορά sex... Αυτά!

Διαβάστε επίσης:

5 ερωτήσεις για το πρωκτικό σεξ

Tips για το απόλυτο υπαίθριο sex!

5 απίστευτα πράγματα που ερεθίζουν έναν άντρα σε μία γυναίκα!