Τι να ΜΗΝ κάνεις αν είσαι ερωτευμένη με τον φίλο της κολλητής σου!

Τι να ΜΗΝ κάνεις αν είσαι ερωτευμένη με τον φίλο της κολλητής σου!

Αξίζει να χαλάσεις τη φιλία σου για έναν άνδρα; 

Το να έχεις βρει το άλλο σου μισό στη ζωή και δεν εννοούμε γκόμενο αλλά φιλία είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί όμως να έρθει εκείνη η μέρα που η καλύτερή σου φίλη θέλει να σου γνωρίσει τη νέα της σχέση και εκεί εσύ να τα...δεις όλα!

Είναι κούκλος! Ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ που δεν το κρύβεις και ξαφνικά ξυπνάς μια μέρα και συνειδητοποιείς ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του. Τι δεν πρέπει να κάνεις για να μην χαλάσεις τη φιλία σου

ΜΗΝ ψάχνεις κάθε χαζή αφορμή για να του στείλεις μήνυμα, τύπου: "ξέρω ότι στη δουλειά σου δίνεται προσφορές. Πότε μπορείς να έρθεις σπίτι να μου δώσεις και εμένα μια" . Δεν θα πιάσει το υπονοούμενο, θα το πει στη φίλη σου και μετά θα εκτεθείτε και οι δυο.

ΜΗΝ κάνεις το λάθος να τα φτιάξεις με τον καλύτερό του φίλο για να είσαι συνέχεια μαζί του. Sorry, αλλά δεν έχεις καμία τύχη.

ΜΗΝ τον κοιτάς μες στα μάτια με απέραντο θαυμασμό και ταυτόχρονα σου τρέχουν τα σάλια. Η κολλητή σου σε ξέρει καλά και θα τα καταλάβει όλα!

ΜΗΝ παρουσιάσεις ξαφνικά το ίδιο πάθος για το hobby του λεγάμενου. Έλεος, βγάζει μάτι το πόσο τον θες.

ΜΗΝ προσπαθήσεις να τον κάνεις κολλητό σου, το παιχνίδι έχει χαθεί, γιατί δεν θα αντέξεις και θα...αποκαλυφθείς.

Αν, πιστεύεις πια ότι όντως η νέα σχέση της κολλητής σου είναι ο άνδρας της ζωή σου. Τι να σου πω; Κάτσε στη γωνιά σου, ήρεμη και φρόνιμη, άφησε να περάσει ο χρόνος και ότι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει!