5 ευγενικοί τρόποι για να του... δώσετε τα παπούτσια στο χέρι

Γωγώ Φούντα
5 ευγενικοί τρόποι για να του... δώσετε τα παπούτσια στο χέρι

Και φυσικά να μην υπάρξει το γνωστό δράμα...

Στις μέρες μας φίλες μου, το να έχεις σχέση σε κάνει αυτομάτως είδος υπό εξαφάνιση! Το να έχεις σχέση και να θέλεις μάλιστα εσύ να την τελειώσεις, σε κάνει τουλάχιστον αξιοθαύμαστη! Όχι ότι φταίνε και σε τίποτα τα συμπαθή μας αρσενικά στα οποία και δίνουμε τα παπούτσια στο χέρι, αλλά όσο να πεις αν είναι κάποιος να πει το τέλος, ιδανικά θα ήταν να ήμασταν εμείς, και δε νομίζουμε να διαφωνείτε σε αυτό. Το θέμα βέβαια είναι, ότι μπορεί πλέον να σε έχει φέρει στα όριά σου και να μην βλέπεις την ώρα και τη στιγμή να απαλλαγείς από αυτόν και να χαρείς την ελευθερία σου, ή την αγκαλιά κάποιου άλλου γιατί εμείς οι γυναίκες έχουμε και το σύνδρομο της... μαιμούς, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, στη δύση της σχέσης αυτής, να του φερθείτε άσχημα και τελικά να καταλήξετε να μην μιλάτε ή ακόμα και να αλλάζετε δρόμο όταν συναντιέστε. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιους όμορφους και ευγενικούς τρόπους για να χωρίσετε έναν άντρα γιατί πάνω απ' όλα είστε κυρίες και έτσι θα μείνετε!

1. Μην αφήνετε παραθυράκια: Υποθέτουμε ότι όταν κάνετε το μεγάλο βήμα και πείτε την μαγική φράση που ομολογουμένως πονάει, είστε απολύτως σίγουρη για το τι θέλετε! Γνώμη μας είναι, ότι αν δεν έχετε κατασταλάξει, καλύτερα να μη βιαστείτε γιατί και ο άλλος δεν είναι παιχνιδάκι να παίζετε με τα συναισθήματά του. Και εφόσον λοιπόν οι αναγνώστριές μας είναι γυναίκες δυναμικές, σίγουρες και ξέρουν τι ζητάνε ανά πάσα ώρα και στιγμή, η απόφαση αυτή θα έρθει έπειτα από πολλή σκέψη. Όταν λοιπόν το ξεφουρνίσετε, οποιαδήποτε κι αν είναι η αντίδρασή του, εσείς σταθείτε στο ύψος σας, με ή χωρίς τακούνι, και διατηρείστε την ίδια ψυχραιμία και απαθή και ουδέτερη στάση ώστε να λάβει το μήνυμα και να το συνειδητοποιήσει. Τώρα αν εσείς το μετανιώσετε, λυπούμεθα αλλά είστε άξια της μοίρας σας.

2. Μην τον αφήσετε να το μάθει τελευταίος: Τώρα εσάς θα σας άρεσε να πιστεύατε ότι είστε τέλεια και μια χαρά με τον καλό σας και εκείνος να σας έχει ήδη εκθέσει σε φίλους και γνωστούς λέγοντας ότι δεν σας αντέχει άλλο και σκέφτεται σοβαρά να σας χωρίσει; Δε νομίζουμε... Αφού λοιπόν δεν θα άρεσε σε εσάς, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να του κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Σίγουρα κάποιες αμφιβολίες και κάποια προβλήματα θα τα συζητήσετε με την κολλητή ή την αδερφή σας, αλλά το να ξέρει ακόμα και ο φύλακας στη δουλειά σας ότι δεν τα πάτε καλά με το φίλο σας, συγνώμη αλλά είναι ανεπίτρεπτο. Το χειρότερο δε, είναι τα βλέμματα σύμπαθειας που θα εισπράττει και φυσικά το προσωνύμιο Ρούντολφ που θέλοντας και μη θα του κολλήσουν οι... πιο καλά γνωρίζοντες!

3. Μακριά από τις συσκευές: Ελπίζουμε αυτό να το έχετε ήδη αποκλείσει γιατί καλώς ή κακώς δεν είμαστε 15 και καλό θα ήταν να μη φερόμαστε ανάλογα. Νομίζουμε, χωρίς να θέλουμε να γίνουμε δραματικοί και μελό, ότι σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά, εκτός φυσικά αν σου έχει κάνει το βίο αβίωτο! Όταν λοιπόν πάρετε την μεγάλη απόφαση να τον χωρίσετε τότε καλό θα ήταν να του το πείτε από κοντά και να μάλιστα κοιτώντας τον στα μάτια με καθαρότητα και ειλικρίνεια! Αφήστε στην άκρη τα κινητά και το facebook και βγείτε για έναν καφέ μαζί του. Το αξίζει άλλωστε...

4. Μην πείτε ψέματα: Ναι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι και το καλύτερο να του πείτε κατάμουτρα ότι είναι βαρετός και ότι δεν αντέχετε άλλο την παρουσία του, αλλά το να δημιουργήσετε από το πουθενά ψεύτικες δικαιολογίες είναι ακόμα χειρότερο! Δεν είπαμε φυσικά να τον κάνετε και σκουπίδι και να τον φτάσετε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, αλλά και να πείτε πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, αφενός είναι αστείο και αφετέρου θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα και θα σας κάνουν να φανείτε στα μάτια του τουλάχιστον τρελή! Πείτε λοιπόν την αλήθεια με ευγένεια, και φυσικά χωρίς να τον προσβάλετε!

5. Μείνετε σιωπηλή: Και πάνω που το πετάξατε, εκείνος γίνεται έξαλλος και αρχίζει να σας φωνάζει, να βρίζει και να σας κατηγορεί. Πριν απαντήσετε, στολίζοντάς τον, σκεφτείτε πρώτα ότι εκείνος είναι που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση και είναι απολύτως φυσιολογικό να πονάει και να έχει νεύρα. Εκτός όλων των άλλων του ήρθε και ξαφνικό. Οπότε, μπροστά στην έκρηξή του αυτή, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πείτε τίποτα, και απλά να τον αφήσετε να ξεσπάσει. Επίσης, ένας χωρισμός δεν είναι δυνατόν να κρατήσει πάνω από 30 λεπτά, γιατί πολύ απλά έτσι είναι. Δώσατε κάποιες εξηγήσεις, σας έβρισε, κι εσείς πολύ απλά σηκώνεστε και φεύγετε. Η αποστολή σας έλαβε τέλος. Δεν θα τον παρηγορήσετε κιόλας!

Διαβάστε επίσης:

Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας και ανησυχώ για το μέλλον μας!

Οι πιο απίστευτοι λόγοι που μπορεί να μας χωρίσουν οι άνδρες

4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας θέλει να είναι μόνος το καλοκαίρι!