Φοβάμαι να κάνω μια καινούρια αρχή!

Φοβάμαι να κάνω μια καινούρια αρχή!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Απο τότε που θύμαμαι τον ευατό μου ήταν μονίμως σε σχέση...Τα τελευταία 6 χρόνια έχω κάνει 2 σχέσεις..Η πρώτη σχέση ήταν η μεγάλη μου αγάπη , η 2η σχέση αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της ζωής μου..Αυτά τα 6 χρόνια τα πισωγυρίσματα και τα μπερδέματα ΄ήταν πολλά..Τώρα τελειώνοντας και την 2η σχέση βρέθηκα στη φάση του "είμαι μόνη και περνάω καλά με τους φίλους μου" . Ξαφνικά ομως γνώρισα ένα παιδί,απο τα σπάνια το οποίο έχει βιώσει τον ερωτικό πόνο στο πετσί του.Αρχικά ήμασταν φίλοι,ανοιχτήκαμε,μοιραστήκαμε πράγματα κλπ κλπ.Είναι ακριβώς ότι έψαχνα στον χαρακτήρα ενός αγοριού.Μετά όμως μου εξομολογήθηκε πως με βλέπει και ερωτικά.Εν ολίγοις δεν είμαστε μαζί απλά βγαίνουμε και περνάμε όμορφα..Τον βλέπω ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και αισθάνεται πολλά αλλά εγώ νιώθω ότι πνίγομαι...Ενώ περνάμε όμορφα ώρες ώρες νιώθω ότι δε μπορώ να βάλω κάτι καινούριο στη ζωή μου..Κάτι μου λείπει κάτι δεν με γεμίζει...Δεν έχω ιδέα αν πρέπει να το προχωρήσω σιγά σιγά και όπου βγάλει ή αν θα πρέπει να το τελειώσω τώρα όσο είναι νώρις σχετικά!


Η απάντηση του Queen.gr

To πρόβλημα δεν ξέρω αν είναι μεγάλο. Αν έχεις εξηγήσει σε τι φάση βρίσκεσαι και εκείνος δεν έχει θέμα, it's ok. Αν μονίμως σου λέει ότι είναι ερωτευμένος ή δείχνει να στενοχωριέται με την ελευθερία σου και την αδυναμία ή τη μη επιθυμία σου να δεσμευτείς, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείς να κάνεις μία εκτενή συζήτηση μαζί του για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Είναι λογικό να μην θες να δεσμευτείς μετά από 6 χρόνια με κάποιον/κάποιους απανωτά. Καταλαβαίνω πως νιώθεις για εκείνον αλλά αν πραγματικά ήσουν ερωτευμένη ή μπορούσες να τον ερωτευτείς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Είναι δικό σου θέμα και έχει να κάνει με το πώς αισθάνεσαι. Δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς ποια είναι η σωστή απόφαση και τι πρέπει να κάνεις. Θα το δεις μέσα σου αυτό και θα προσπαθήσεις να βάλεις τον εαυτό σου να πρωταγωνιστεί στο σενάριο του σιγά-σιγά. Αν σε πιέζει ή δεν σε ενθουσιάζει η ιδέα μάλλον θα πρέπει για το καλό και τον δύο σας να του μιλήσεις και να λήξετε το ερωτικό κομμάτι όσο είναι νωρίς!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ