Έχω γνωρίσει ένα παιδί που μου αρέσει, αλλά μένει στην Κρήτη κι εγώ στην Αθήνα. Μου έχει πει πως θα έρθει αλλά δεν μου αρκεί. Πώς να το χειριστώ;

Έχω γνωρίσει ένα παιδί που μου αρέσει, αλλά μένει στην Κρήτη κι εγώ στην Αθήνα. Μου έχει πει πως θα έρθει αλλά δεν μου αρκεί. Πώς να το χειριστώ;

Καλησπέρα!
Είμαι 18 χρονών και πρόσφατα γνώρισα κάποιον.. Απ' την πρώτη στιγμή που τον είδα μου έκανε αυτό το κλικ, το πρόβλημα όμως είναι ότι εγώ μένω Αθήνα και αυτός Κρήτη. Κρατήσαμε κάποια επαφή μιλάμε που και που δείχνει κι αυτός τον ίδιο ενθουσιασμό, αλλά μέχρι εκεί.

Μου έχει πει επίσης ότι με την πρώτη ευκαιρία θα έρθει να με δει αλλά δεν μου αρκεί.. Τι πρέπει να κάνω; Πως να το χειριστώ;

Αγαπητή φίλη,

Μερικά πράγματα (όπως και γράμματα) δεν τα καταλαβαίνω. Λυπάμαι που στο λέω αλλά το δικό σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Και συνήθως όταν φτάνω σε αυτή τη κατάσταση μου βγαίνει κάτι πολύ ειρωνικό (λυπάμαι που στο λέω και αυτό!).

Ας τα πάρουμε ένα-ένα τα πράγματα:

* Εσύ Αθήνα, αυτός Κρήτη, δείχνει ενθουσιασμό, αλλά μέχρι εκεί: εξήγησέ μου σε παρακαλώ ποιο είναι το παρακάτω; Να μετακομίσει Αθήνα; Να πηγαινοέρχεται κάθε Σαββατοκύριακο; Να έρθει και να σε κλέψει; Όχι, αν ο διακτινισμός είχε ανακαλυφθεί δεν θα το συζητούσα. Εγώ μαζί σου τότε. Αλλά -δεν θέλω να σε στεναχωρήσω- τις μετακινήσεις μας ακόμα τις κάνουμε με πόδια-ποδήλατο-μηχανή-αυτοκίνητο-πλοίο-αεροπλάνο.

* Λέει ότι θα έρθει, αλλά δεν σου αρκεί: δηλαδή θα ήθελες να μετακομίσει στο διαμέρισμα δίπλα από σένα; Εκεί θα ήσουν OK; Ή μήπως να σε ζητήσει σε γάμο, γιατί το «κλικ» υπάρχει.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενοχλεί. Ναι, η απόσταση, αυτό το πιάνω, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Τα «μέχρι εκεί» και τα «δεν μου αρκεί» δεν τα καταλαβαίνω.

Τα πράγματα είναι απλά.

1. Αν σου αρέσει και σου έχει κάνει το κλικ (όπως λες) και αντέχεις την απόσταση, κάθεσαι και το παλεύεις.
2. Αν σου αρέσει και σου έχει κάνει το κλικ (όπως λες) και δεν αντέχεις την απόσταση, τότε δεν κάθεσαι, του το λες και περιμένεις να γνωρίσεις τον επόμενο που θα σου κάνει κλικ και θα μένει ένα στενό παρακάτω από σένα.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ