Έχω σχέση με μικρότερό μου και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ!

Έχω σχέση με μικρότερό μου και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Ειμαι 44 ετων ,παντρεμενη και εχω ενα γιο 14 ετων.Εδω και εναμιση χρονο εχω σχεση με εναν μικροτερο μου, ειναι 31. Παρολο που εφυγε με μεταθεση πριν εξι μηνες συνεχιζουμε να ειμαστε μαζι και η σχεση μας εγινε πιο δυνατη. Εκεινος ειναι πιο ανετος απο μενα οσο αναφορα την διαφορα ηλικιας. Οταν βρισκομαστε εκτος, που δεν μας γνωριζουν δειχνει τοσο ευτυχισμενος και δεν με αφηνει απο την αγκαλια του! Και εγω νιωθω ευτυχισμενη μονο κοντα του.....Ποσο ομως μπορει να κρατησει αυτο? Καποια στιγμη θα θελησει να κανει οικογενεια και εχει καθε δικαιωμα! θελει να χωρισω και να κανει μαζι μου ενα παιδι....ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα ομως που εχουμε και δεν θελει να καταλαβει οτι τωρα δεν φαινεται αλλα σε λιγα χρονια θα φανει! Τι να κανω? να το τελειωσω και να τον αφησω να βρει τον δρομο του? να συνεχισω κι οπου με βγαλει?

Η απάντηση του Queen.gr

Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι η διαφορά ηλικίας. Σε καμία περίπτωση. Αυτό έχει ξεπεραστεί και δεν ενοχλεί κανέναν είτε φαίνεται λίγο είτε πολύ, αρκεί δύο άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι. Εάν εκείνος σε έχει ερωτευτεί και θέλει να χωρίσεις, ενώ εσύ θες να κρατήσεις το γάμο σου και να περνάς απλά καλά στην αγκαλιά ενός ενθουσιασμένου άντρα, νέου κλπ- τότε έχουμε πρόβλημα μιας και το πραγματικό θέμα είναι όχι η διαφορά ηλικίας στη σχέση σας, αλλά η σχέση σας αυτή καθεαυτή. Είναι μια παράνομη σχέση που διακινδυνεύει το γάμο σου (τον οποίο δεν ξέρω αν θες να διατηρήσεις) και ίσως την εκτίμηση που τρέφει για σένα ο γιος σου.

Είναι λίγο απερίσκεπτο και επικίνδυνο όλο αυτό. Καλό είναι να περνάς καλά αλλά θα πρέπει να αναλογιστείς λίγο τις συνέπειες όλου αυτού στο σύζυγο, στο παιδί και φυσικά στον άνθρωπο αυτό που ακόμη κι αν είναι εν γνώσει του η κατάσταση της σου, έχει κάποιες προσδοκίες από εσένα. Αν δεν έχεις σκοπό να ακολουθήσεις την επιλογή αυτή και να είσαι μαζί του άφησέ τον να βρει το δρόμο του.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ