Μάχη των φύλων: Γιατί οι γυναίκες μιζεριάζουν όταν είναι μόνες και οι άντρες όχι;

4 πράγματα στα οποία διαφέρουν σημαντικά τα δύο φύλα!

Η μάχη των φίλων δεν θα σταματήσει ποτέ όσα χρόνια κι αν περάσουν! Είναι άλλωστε ένα τόσο ενδιαφέρον και πραγματικά ατελείωτο θέμα που ακόμα και καθημερινά να συζητάμε γι' αυτό, δεν στερεύει ποτέ! Ως γνωστόν, οι άντρες είναι από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη! Παλιό, χιλιοειπωμένο αλλά τόσο αληθινό. Με τον τρόπο αυτό, που και επιστημονικό δεν τον λες, εξηγούνται και όλες αυτές οι αγεφύρωτες διαφορές που έχουμε εμείς τα κορίτσια με τα αγόρια, και όσο και να προσπαθούμε δεν πρόκειται να ξεπεράσουμε ποτέ! Ίσως η μεγαλύτερη διαφορά, να εντοπίζεται στο θέμα των σχέσων, και κατ' επέκταση φυσικά στο sex! Δεν ξέρουμε αν έχετε παρατηρήσει, αλλά είναι το λιγότερο μαγικό το πόσο μίζερη μπορεί να αισθάνεται μία γυναίκα όταν είναι καιρό μόνη της και πόσο υπέροχα μπορεί να αισθάνεται ένας άντρας σε αντίστοιχη κατάσταση. Εξαιρέσεις υπάρχουν φυσικά, αλλά εμείς στην προκειμένη εξετάζουμε την πλειοψηφία, που υποστηρίζει ακριβώς αυτό. Φίλες μου, αν ψάχνετε πολύ συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους ένας άντρας, δεν πέφτει και σε μαύρη κατάθλιψη αν δεν έχει σχέση, σε αντίθεση με εμάς, παρακάτω σας έχουμε κάποιους από αυτούς διά στόματος των ειδικών, δηλαδή των αντρών!

1. Διαχωρίζουν την αγάπη από το sex: Άπαξ και ένας άνθρωπος έχει καταφέρει να διαχωρίσει αυτά τα δύο είναι ευτυχισμένος και το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης. Ξέρετε τι παθαίνουμε εμείς; Επειδή έχουμε την τάση όταν κάνουμε sex με κάποιον, και δη συστηματικά, σιγά σιγά να αλλάζουν τα συναισθήματά μας και από το σαρκικό να πηγαίνουν στο συναισθηματικό, δυσκολευόμαστε πολύ περισσότερο τελικά να δούμε μία ερωτική συνεύρεση καθαρά και μόνο ως ανάγκη. Τι κάνουμε λοιπόν; Μένουμε μεγάλο διάστημα χωρίς sex, μιας και προσπαθούμε να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από μπλεξίματα, με αποτέλεσμα να μιζεριάζουμε και αυτό φυσικά να βγαίνει προς τα έξω. Ο άντρας από την άλλη, δεν είναι έτσι. Έχει καταφέρει μέσα του, τις περισσότερες φορές, να διαχωρίζει απόλυτα αυτά τα δύο. Έτσι και sex του είναι εύκολο να κάνει και με 2 ή και περισσότερες γυναίκες και μάλιστα συστηματικά, και να ψάχνει εκείνη την μία και μοναδική που θα τον κάνει να πει ναι σε μία σχέση. Στο μεσοδιάστημα όμως ικανοποιεί τις βιολογικές του ανάγκες οπότε αισθάνεται χαρά και ευεξία!

2. Έχουν ρεαλιστικές απαιτήσεις: Ναι ξέρουμε ότι παρακολουθήσατε το βασιλικό ζεύγος με το μωρό τους και όλες μελώσατε, κι εμείς μαζί, και φυσικά ζηλέψατε την τύχη της Kate που βρήκε τον πρίγκιπά της, αλλά ξέρετε κάτι; Πρίγκιπες υπάρχουν λίγοι και είναι για λίγες δυστυχώς. Σταματήστε πια να περιμένετε τον Κύριο Τέλειο, που ακόμα κι αν δεν το παραδέχεστε τον περιμένετε, και κάντε μία βόλτα ανάμεσα στους φυσιολογικούς ανθρώπους να δείτε τι καλά παιδιά που υπάρχουν. Λυπόμαστε που σας το λέμε, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό όταν τα στάνταρς σας είναι υψηλά και κανείς δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά, να απογοητεύεστε και να πέφτετε σε κατάθλιψη. Μα πού πήγαν όλοι οι άντρες, εγώ πότε θα κάνω μια σχέση; Με τόση μιζέρια η σχέση δεν έρχεται γιατί πολύ απλά δεν την αφήνετε! Οι άντρες από την άλλη λένε: Θα κάνω τη ζωή μου, θα περάσω όσο καλύτερα μπορώ και όταν βρω μία καλή κοπέλα θα αράξω! Και ξέρετε κάτι; Θα την βρουν γιατί απλά ζητούν έναν επίγειο άνθρωπο και όχι κάποιο θεό! Οπότε δεν αγχώνονται ούτε στο ελάχιστο.

3. Τους γεμίζουν άλλα πράγματα: Όσο τέλεια κι αν είναι η ζωή σας, όσο χαρούμενα κι αν είναι τα άτομα που αγαπάτε και έχετε φυσικά και τη δουλειά σας, τόσο πιο πολύ γκρινιάζετε που δεν έχετε κάποιον. Το κακό με εμάς τις γυναίκες, είναι ότι θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της ευτυχίας μας το να είμαστε σε σχέση, με αποτέλεσμα να εκμηδενίζουμε όλα τα υπόλοιπα θετικά που μπορεί να μας συμβαίνουν. Σίγουρα ο έρωτας και η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντικά πράγματα, αλλά δεν νομίζουμε να είστε και εντελώς μόνες στον μάταιο τούτο κόσμο. Οικογένεια, φίλοι, δουλειά σίγουρα σας καλύπτουν αρκετά κενά, κάτι το οποίο εσείς αρνείστε να αποδεχτείτε. Αφήστε δε που ακόμα και έξω να βγείτε με τις φίλες σας θα μιζεριάζετε με το ποτό στο χέρι που είστε μόνες σας. Δείτε λίγο τους άντρες που βρίσκουν την ευτυχία στο καθετί. Μπάλα και μπύρες με φίλους; Τέλειο! Στην παιδική χαρά με το ανιψάκι; Τέλειο! Παιχνίδια με το σκύλο τους; Τέλειο! Μία επιβράβευση στην δουλειά; Τέλειο! Έξοδος με την παρέα; Τέλειο! Και ξέρετε γιατί; Γιατί οι άντρες είναι σαν μικρά παιδιά. Μπορεί να τους γεμίσει ακόμα και ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που λέει ο λόγος. Και πιστέψτε μας, είναι προτιμότερο να σε γεμίζουν χαζούλικα πράγματα παρά τίποτα!

4. Bγαίνουν ραντεβού: Από πότε αλήθεια έχετε να βγείτε ραντεβού κορίτσια; Ο ένας σας ξινίζει ο άλλος σας βρωμάει, κανείς δεν πετάει έξυπνες ατάκες, δεν βγαίνετε με άντρες που γνωρίζετε βράδυ. Όλα αυτά και τόσα άλλα συντελούν ένα σκηνικό παράνοιας διότι πολύ απλά είστε απαιτητικές και παράλογες. Πώς θα κάνετε σχέση αν δεν δίνετε ευκαρία σε κανέναν; Και πώς περιμένετε να κάνετε γνωριμίες, ακόμα κι αν δεν οδηγήσουν κάπου, αν τους κοιτάτε όλους με μισό μάτι; Τα αγόρια λοιπόν κάνουν κάτι πολύ έξυπνο και ευφυές: Παίρνουν αριθμό, βγαίνουν για ποτό, κι αν ξετρελαθούν τότε κάνουν σχέση, αν όχι την έχουν στο... περίμενε! Όχι με την κακή έννοια απλά δεν κλείνουν πόρτες! Οπότε λοιπόν, σε μία περίοδο ξηρασίας, κάνουν 2-3 επαφές και κλείνουν τουλάχιστον 3 ραντεβουδάκια την εβδομάδα! Μα ένα ποτάκι, μα ένα sex θα το κάνουν. Και η ζωή κυλά όμορφα, χωρίς ευθύνες αλλά με πολλές γυναίκες! Δεν είπαμε να γίνετε έτσι κι εσείς, αλλά σκεφτείτε σοβαρά το... κλείσιμο της πόρτας!

Διαβάστε επίσης:

Κορίτσια ψυχραιμία: 5 πράγματα που μας φρικάρουν κατά τη διάρκεια του sex!

Θέλετε το τέλειο πρώτο ραντεβού; Να τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε!

Έρευνα αποδεικνύει πως μπορείτε να αναστατώσετε ερωτικά το σύντροφό σας χωρίς χάδια

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ